Tarih: 27.11.2020 15:12
KOCATEPE KİTAP EVİNE ANLAMLI ÖDÜL.
24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilimizde bulunan yaklaşık 10000 (on bin) öğretmenimize ünlü yazar Tolstoy`un "İnsan Ne İle Yaşar" adlı eserinin dağıtımını gerçekleştiren Kocatepe Kitabevi sahipleri Hasan Tahsin KÜLCÜOĞLU ve eşi Yazgı KÜLCÜOĞLU ile birlikte Şube Müdürümüz Hayati DUMAN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN `ı ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN; "İlimiz eğitim-öğretimine katkıda bulunduğunuz, her zaman öğretmenlerimizin yanında olduğunuz için Kocatepe Kitabevi`ne teşekkür ederim." dedi.
Kocatepe kitapevi sahibi Tahsin Külçüoğlu öğretmenler gününde tüm öğretmenlere anlamlı ve manidar bir hediye göndererek, şunları söyledi. KÜLCÜOĞLU ? öğretmenlerimizi senede bir gün değil 365 gün hatırlamalıyız, az bile yaptık bu bizim sosyal sorumluluğumuzdur.? dedi.
Ziyaret İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN `ın, Kocatepe Kitabevi sahipleri Hasan Tahsin KÜLCÜOĞLU ve eşi Yazgı KÜLCÜOĞLU `na plaket vermesi ile son buldu.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —