YAŞAM 7.01.2022 17:20:00 0
 Yılmazaslan’a büyük Destek!

Afyonkarahisar’daki Demirciler içinde bulunan oda üyesi esnaftan destek istemeye devam eden Yılmazaslan, “Esnaf ziyaretlerimizde gördük ki, esnafımız kararını vermiş, sandık başına gideceği günü bekliyor, Bizde onların hayır dualarını ve oylarını istedik.” dedi.

Şubat ayı sonunda gerçekleştirilecek olan Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Odası seçimlerine hazırlanan Mustafa Yılmazaslan, Afyonkarahisar’daki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Güçlü bir yönetim listesi hazırladıklarını ve Türkiye’nin en güçlü oda yapılarından birisini Afyonkarahisar’a kazandıracaklarını söyleyen Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mustafa Yılmazaslan, Demirciler içinde bulunan esnaftan destek istedi.

“Esnaf’ın sesi olacağız”

Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Odasında değişim zamanının geldiğini ifade eden Mustafa Yılmazaslan, “Sürekli değişen ve yenilenen hayat içerisinde, yönetim anlayışları da çağa ayak uydurmalı. Biz esnafımızın hayatını kolaylaştıracak projelerle bu değişime imza atacağız. Sanayi sitelerimizdeki esnafımızın teveccühü ile aday oldu. Aynı teveccüh ile seçimi kazanacağız. Ustaları, kalfaları, çırakları kucaklayacak, esnafın sesi olacağız. Ziyaretlerimizde görüyoruz ki esnaf kararını vermiş, sandık başına gidip oy vereceği Şubat ayını bekliyor” dedi.

“Birlikte yöneteceğiz”

Güçlü bir yönetim listesi oluşturduklarını söyleyen Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mustafa Yılmazaslan, “Her biri birbirinden kıymetli ve uzun yıllar sanayilerimizin tozunu yutmuş isimlerden oluşan bir yönetim listesi oluşturduk. Sosyal, kültürel ve istihdama yönelik projelerimizi hazırladık. Esnafımızı tek tek gezerek, eksikleri not alıyoruz. Bu notlar ışığında, önceliklerimizi belirliyoruz. Biz bu seçimi, esnafımızla birlikte kazanıp, odamızı esnafımızla birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: Yılmazaslan’ büyük Destek!