YAŞAM 27.01.2022 19:30:00 0
Afyon Belediyesi Kent Konseyi STK grubu tam gaz

Ziyaretleri kapsamında bugün Elgün Oto Lastik Bayisi Mehmet Elgün’ü ve İkinci Küçük Sanayi Sitesi, Kooperatif Başkanı Bekir Koçak’ı ziyaret etti. İlk ziyaretini Elgün Oto lastik Mehmet Ali Elgün’e yapan, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi STK Grubu, Mehmet Ali Elgün’e işlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

Ziyarette Elgün’e Çiçek ve Türk Bayrağı hediye etti. Ardından, İkinci Küçük Sanayi Sitesi, Kooperatifi Başkanı Bekir Koçak’ı ziyaret etti. Başkan Koçak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi STK Grubuna teşekkür etti. Yapılan ziyaretleri yakından takip ettiğini önemli bir görev üstlendiklerini o nedenle ziyadesi ile memnun olduğunu ifade etti.

Yapılan bu ziyaretin amacı ile ilgili, karşılıklı istişarelerin ardından, İkinci Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Bekir Koçak’a çiçek ve Türk Bayrağı takdiminde bulunuldu. Ziyaretlere Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi STK Grubu başkanı Nilgün Seçen, Yıldız Değer, Emsel Şirin, Ahmet Önder, Seçen hukuk büro müdürü Hamza Yıldırım katıldı.

Ziyarette Başkan Koçak’ın yanı sıra yönetim kurulu üyelerinden, Sedat Yeşilyurt, Zeki Öztürk katıldı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdirildi.