Tarih: 21.02.2025 22:47

Afyonkarahisar'da Ramazan Ayı Hazırlıkları Tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar'da Ramazan Ayı Etkinlikleri Başlıyor

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından duyurulan Ramazan Ayı programı kapsamında, çeşitli etkinliklerle dolu bir hazırlık süreci tamamlandı. Kasapoğlu, yurtlarda gerçekleştirilecek olan iftar sofralarından kültürel etkinliklere kadar birçok etkinliğin detaylarını açıkladı.

İftar Sofraları ve Geleneksel Gösteriler

Afyonkarahisar'daki yurtlarda düzenlenecek olan iftar sofraları, Ramazan ayının ruhunu yaşatmak amacıyla gerçekleştirilecek. Etkinlikler arasında geleneksel Hacıvat ve Karagöz gösterileri de yer alacak.

Manevi Rehberler Eşliğinde Kuran Tilaveti ve Söyleşiler

Manevi rehberler eşliğinde Kuran tilaveti ve siyer söyleşileri düzenlenecek. Bu etkinlikler ile öğrencilerin manevi dünyalarına katkı sağlanması hedefleniyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu etkinliklerle Ramazan ayının manevi ve kültürel değerlerini yaşatmayı amaçlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —