SAĞLIK 28.08.2023 17:35:00 0
Alerjiler Korkulu Rüyanız Olmasın

Baş, boyun, sırt, bel ağrısıyla polikliniğimize başvuran hastamızın anamnezini aldım. Anamnezinde ağrılarının yanında patlıcan yiyemediğini ve güneş alerjisi olduğu bilgisini aldım. Burada ağrılarının tedavisi için “Algolojik Girişimsel Blokları” uyguladım. Bunun sonucunda Sempatik Blok Parasempatik Aktivite ve Vazodilatasyon yaparak blokların olduğu bölgede kan dolaşımını artırdık. 1 ay sonra hastamızı kontrole çağırdığımızda, ağrılarının çok azaldığını, patlıcanı rahatlıkla yiyebildiğini, güneş alerjisinin geçtiğini, daha önceki sorunlarla karşılaşmadığını söyledi. 

Önceki vakalarda yine bir hastam ağrı şikâyetleri ile geldi. Onda da kedi alerjisi vardı. Bizim ağrı tedavisi için uyguladığımız Algolojik Girişimsel Bloklar sayesinde ağrılarının tedavisi yanında kedi alerjisinden de kurtulduğunu öğrendik. 

Ağrı tedavisinde uygulamış olduğumuz Algolojik Girişimsel Bloklarla Sempatik Blok Parasempatik Aktivite ve Vazodilatasyonla blokların olduğu bölgede kanlanma artmaktadır. Bunun sonucunda ağrı tedavisinin yanı sıra başka rahatsızlıklarda tedavi olmakt


Anahtar Kelimeler: Alerjiler Korkulu Rüyanız Olmasın