KÜLTÜR VE SANAT 4.03.2023 21:00:00 0
Anadolu Workshop eğitim gelirlerinin karından %25’ini depremzede fotografçılara aktarıyor

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilimizi etkileyen büyük deprem sonrasında Türk Halkı tek yürek oldu. Anadolu Workshop Fotoğraf ve Video Atölyesi’de depremden etkilenen meslektaşlarını unutmayarak güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Eğitimler 11 – 12 – 13 Nisan 2023 Antalya Adalya Elite Lara Otel’de

Anadolu Workshop Fotoğraf ve Video Atölyesi Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdikleri eğitimlere hız kesmeden devam ediyor. Eğitimler kapsamında 11 – 12 – 13 Nisan 2023 tarihinde Antalya Adalya Elite Lara Otel’de gerçekleşecek olan eğitimlerde;

Videomaker / Ceyhun DERBEDER - Photographer / Esra ÖZCAN - Videomaker / Kayahan DEMİRBAŞ - Eğitim Koçu / Kâmil DİNAMİT - Eğitim Koçu / Burak Can ERMAN meslektaşları ile buluşacaklar.

Anadolu Workshop depremzede meslektaşlarını unutmadı

6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş Pazarcık İlçesi’nde meydana gelen depremden her sektörden ve her kesimden birçok insan etkilendi. Anadolu Workshop Fotoğraf ve Video Atölyesi’de depremden etkilenen fotoğrafçı meslektaşlarını unutmayarak güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Anadolu Workshop Fotoğraf ve Video Atölyesi ekibi 11 – 12 – 13 Nisan’da Antalya’da gerçekleşecek olan eğitim gelirlerinin karından %25’lik kısmını depremden etkilenen fotoğrafçılara aktaracaklarını belirttiler.

Eğitimlerle ilgilenen fotoğrafçılar @anadoluworkshop instagram adresinden konuyla ilgili iletişim ve bilgi alabilecekler. Ayrıca Afyonkarahisar’daki fotoğrafçılarda ilimizde fotoğrafçılık yapan ve Anadolu Workshop bünyesinde yer alan Ömer Yıldırım @omeryildirimfilms instagram hesabı üzerinden konuyla ilgili detaylı bilgi alabilecekler. 

Anadolu Workshop Fotoğraf ve Video Atölyesi’den detaylı bilgi almak için aşağıdaki iletişim numarası ile iletişime geçebilirsiniz.

Tuncay GÖRGÜN / 0 537 782 59 48

INSTAGRAMDAN İLETİŞİM İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERE TIKLAYINIZ.

 

https://www.instagram.com/anadoluworkshop/ 

 

https://www.instagram.com/omeryildirimfilms/