İLÇELER 21.11.2022 16:43:00 0
Başkan Bozkurt; “Yaz kış demeden kentimiz için çalışıyoruz”

Şuhut’ta sonbaharın gelmesiyle birlikte sokaklarda ağaçlardan dökülen yaprakları çevre temizlik ekipleri titizlikle görevini yerine getirerek temizliyor. Bunun yanı sıra kanalizasyon hattı bakım çalışmaları ve İstiklal Mahallesi kilit parke taş tamiratı çalışmaları devam ediyor. Şuhut’a sorunsuz bir kış yaşatmak adına tüm çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kilit parke kaplı yollar tamir ediliyor

Fen İşleri ekipleri kilit parke kaplı olup bozulan yollarda parke taşlarını yenileme ve tamir çalışmalarına titizlikle devam ediyor.  İstiklal ve Taşlıca mahallelerinde parke taşlı yollarda zamanla oluşan bozulmalardan dolayı yenileme ve tamirat çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri ekipleri, çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayış ile çalışmalarını yürütüyor. İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan kilit parke taşları, zemin iyileştirilmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştiriliyor. Zaman içerisinde kullanım şartları ve yağışların etkileşimi sonucu bozulan alanlarda yapılan bakım çalışmaları ile birlikte deforme olan kaldırımların bakımları da yapılarak kaldırımlar daha düzgün ve düzenli hale getiriliyor.

“Temiz bir ŞUHUT için hep birlikte özveri göstermeliyiz”

Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili konuşan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut ilçesi genelindeki temizlik çalışmalarını ödün vermeden sürdürdüklerini belirterek “Belediyemizin bütün birimleri gibi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de hummalı bir şekilde çalışarak, yaz-kış ayrımı yapmadan kentimizi köşe bucak temizlemek için yoğun çaba gösteriyor. Sonbaharın gelmesiyle birlikte , Titizlikle yürütülen temizlik çalışmalarını yakından takip ediyorum. Halkımızın, çocuklarımızın hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak için gereken özveriyi göstermeye gayret ediyoruz.  El ele vererek daha temiz ve yaşanılabilir bir Şuhut için hep birlikte çalışmalı ve özveri göstermeliyiz” dedi.