İLÇELER 14.01.2023 17:13:00 0
Başkan Karaman: “Sinanpaşa ve Hocalar ilçelerimize hayırlı olsun”

Bağlantı yolunun açılmasıyla ile birlikte Sinanpaşa ve Hocalar İlçeleri arasında geliş – gidiş olarak toplamda 60 km yol tasarrufu sağlanacak.

Başkan Karaman: “Sinanpaşa ve Hocalar ilçelerimize hayırlı olsun”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman: “Belediye olarak yıllardır yapılamayan projenin gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlanacak yol tasarrufu ile birlikte Sinanpaşa ve Hocalar halkımızın ticari olarak da birbirlerine katkı sağlayacağını belirtmek isterim. Ayrıca yolun açılmasıyla birlikte keşfedilmeye hazır bir lokasyon ile bisiklet tutkunları, fotoğraf ve gezi düşkünlerini bekliyoruz. Yatırımın gerçekleşmesinde emeği geçen Afyonkarahisar Valimiz Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı, Orman ve Su İşleri eski Bakanımız sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili sayın Ali Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili sayın İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı sayın Burhanettin Çoban, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri sayın Murat Toy, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü sayın Faik Karakoç, İl Genel Meclis Üyeleri Veysel Tekeli, İsmail Aktürk, Fadime Sezen, İlçe başkanımız Nuri Köse'ye ve  ismini sayamadığım herkese teşekkür ederim. Sinanpaşa ile Hocalar ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Açılış yoğun katılım ile gerçekleşti

Sinanpaşa ve Hocalar İlçelerini birbirine bağlayacak olan yolun açılışı Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Sinanpaşa Kaymakamı Zeynep Topçu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan, İGM üyeleri, belde belediye başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile açıldı.