GÜNDEM 12.06.2025 17:44:00 0
Başkan Köksal, Personeliyle Bayramlaştı

Kurban Bayramı’nın ardından Belediye Meclis Salonu’nda bayramlaşma töreni düzenlendi.  Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Kurban Bayramı sonrası belediye personeliyle bir araya gelerek bayramlaşma gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma programında, personelimizle tek tek selamlaşan Başkanımız Burcu Köksal, özverili çalışmaları nedeniyle tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür etti.

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Başkan Köksal, “Salı günü normalde bayramlaşma yapacaktık ama Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız, değerli arkadaşımız, çok kıymetli kardeşimiz Ferdi Zeyrek’in vefatı dolayısıyla cenaze törenindeydim. Dün de Bakan Yardımcımız ile görüşmek üzere Ankara’daydım. Ondan dolayı bayramlaşma bugüne nasip oldu ama demek ki şöyle yapmak gerekiyormuş, bundan sonra arife günleri bu bayramlaşmayı gerçekleştirelim.” dedi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Bayramların paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin simgesi olduğu belirten Köksal, “Biz de Afyonkarahisar için çıktığımız hizmet yolunda sizlerle birlikte gece gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Ben hepinize bugüne kadar göstermiş olduğunu çalışmalardan, emeklerden, gayretlerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belediyecilik açısından yaz dönemi daha yoğun bir dönem. Önümüzdeki süreçte biraz daha fazla çalışacağız. Yetiştirmemiz gereken işler ve projelerimiz var. Ben hepinize inanıyorum, güveniyorum. Herkes alın teri dökerek, gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağımıza da inanıyorum. Çalışan siz kıymetli mesai arkadaşlarım sayesinde bugün geldiğimiz noktada daha umut dolu, daha güçlü adımlar atıyoruz. Şehrimizin her noktasında sizlerin emeği, alın teri, özverisi var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullanarak nice bayramlar diledi.