İLÇELER 29.05.2022 19:53:00 0
Dinar Belediye Başkanı gençlerle bir arada

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er ile birlikte, Belediye Gençlik Meclisi tarafından organize edilen program kapsamında İlçemiz Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) bahçesinde düzenlenen programda ilk olarak Belediye Başkanı Nihat Sarı, öğrencilerin talep ve isteklerini dinledi.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Canan Gül Manav ve Öğrencileri Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya bugüne kadar vermiş olduğu destekler dolayısıyla teşekkür etti.

Öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyen Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen gençlik meclisimize teşekkür ederek: “Her fırsatta geleceğimizin teminatı gençlerimiz ile bir araya geliyoruz. Bugün güzel bir hafta sonunda üniversitemizde eğitim görerek yurtta kalan öğrencilerimiz ile bir araya gelerek taleplerini ve isteklerini aldık” diyerek cümlelerine şu sözlerle devam etti;

“Üniversitemize ücretsiz öğrenci servisimiz devam ediyor”

Üniversite öğrencilerimizin Yurttan Üniversiteye gitmeleri için bu yılda ücretsiz öğrenci servisimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz ulaşım noktasında da destek veriyoruz.

“İftar programında verdiğimiz bisiklet sözümüzü yerine getirdik”

Üniversiteli öğrencilerimiz ile mübarek ramazan ayında bir araya geldiğimiz iftar programında söz vermiş olduğumuz bisikletleri de öğrencilerimiz teslim ederek okula giderken kullanmaları için tahsis ettik.

“Üniversitene hoş geldin etkinliği düzenledik”

Üniversite öğrencilerimizin kaynaşmasını ve ilçemizin kültürünü tanımaları adına çeşitli etkinliklerin yer aldığı bu güzel faaliyeti yaparak öğrencilerimizin mutluluğuna ortak olduk.

“Üniversite öğrencilerimize ücretsiz gençlik şöleni düzenleyeceğiz”

Üniversite öğrencilerimizle program yapılarak uygun bir günde belediyemiz desteğiyle ücretsiz mezuniyet gecesi programı düzenleyeceğiz” dedi.

Program üniversite öğrencileri ile gençlik meclisi üyelerimizin voleybol maçı ile son buldu.