YAŞAM 31.07.2019 10:37:58 0
FUTBOL TAKIMLARI YAZ KAMPI İÇİN ŞEHRİMİZİ TERCİH EDİYOR 
  Afyonk...

FUTBOL TAKIMLARI YAZ KAMPI İÇİN ŞEHRİMİZİ TERCİH EDİYOR
Afyonkarahisar Spor Kompleksi?nin hizmete girmesi ve mevcut termal otellerle birlikte spor turizminde büyük bir atılım yapan Afyonkarahisar, özellikle yaz kampı dönemlerinde birçok futbol kulübünün tercih ettiği şehir haline geldi.
Futbol kulüplerine konaklama anlamında büyük avantaj sağlayan bölgedeki termal otellerin yanı sıra yaz döneminde şehrimizin düşük nem oranına sahip olması da kulüplerin Spor Kompleksini tercih etmesinde önemli bir rol oynuyor.
Bu yaz döneminde adeta patlama yapan Spor Kompleksinde, tesis yetkililerinden alınan bilgiye göre, Göztepe, Denizli, Altay, Karşıyaka ve Buca gibi ülkemizin köklü kulüplerinin yanı sıra Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig ve yurt dışından gelen takımlarla birlikte 50?ye yakın kulüp yaz kampını ilimizde geçiriyor.
Yaz kampını ilimizde geçiren takım sayısının her geçen yıl artmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, takımların güzel bir kamp dönemi geçirip, şehrimizden mutlu bir şekilde ayrılmaları için mevcut tüm imkanların sağlandığını söyledi.






Afyon Belediyesi Facebook Sayfasından Alınmaktadır.