YAŞAM 14.01.2022 12:55:00 0
Hakan Dilek’ten İnternet Medya Birliği’ne ziyaret

Hakan Dilek ve beraberindeki heyet gerçekleştirdikleri ziyarette İnternet Medya Birliği Başkanı Saadettin Ulusoy ve birlik üyeleri ile istişarelerde bulundu. Ziyarette şu an Afyonkarahisar’daki esnafın en büyük sorununun ekonomik kriz olduğu vurgusunda bulunarak; “bizler her zaman söylediğimiz gibi üç harfli marketlere karşıyız. Şu an esnafın en büyük sorunu ekonomik kriz, küçük esnaf desteklenmelidir. Basın mensupları bu konuda kendi şahıslarında küçük esnaftan alışveriş yaparak desteklemelerini bekliyoruz. Küçük esnafın desteklenme noktasında marketlerin çalışma saatlerinin sabah 10:00 – akşam ise 19:00 saatleri arasında olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu sayede hem tüm marketlerin çalışma saatlerinde düzenli bir sistem olacak hem de küçük esnafa yönelim artacaktır” ifadelerine yer verdi.

İnternet Medya Birliği Başkanı Saadettin Ulusoy, nazik ziyareti dolayısıyla Hakan Dilek ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti.

İnternet Medya Birliği’ne hediye takdiminde bulunan Hakan Dilek’i İnternet Medya Birliği Başkanı Saadettin Ulusoy, birlik sekretaryası Dilek Tür, birlik üyelerinden Muhittin Çekdemir, İsmail Ögeday ve Soner Gürsan karşıladı.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında sonlandırıldı.