EĞİTİM 15.06.2022 03:14:00 0
Hoca Ahmet Yesevi’nin yaşları küçük maharetleri büyük öğrencileri

Sınıf Öğretmeni Bircan Acar öncülüğünde düzenlenen etkinlik öncesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Okul Müdürü Abdullah Demir kısa bir konuşma yaparak, katılımcılara hoş geldiniz dedi.

1/C sınıfı öğrencileri sırayla sahne alarak, hünerlerini sergiledi, şiirler okudu, çeşitli gösteriler yaptı. Eğitmen Yasin Tugan’ın da büyük emeği olan, okuma bayramı etkinliğinde, minikler semazen gösterisi, mehteran gösterisi, damat tıraşı, gelin kınası, ağaç yaş iken eğilir, gibi çok sayıda gösteriyi katılımcıların ve öğrenci velilerinin beğenisine sundu. Program yaklaşık 2 saat boyunca dolu dolu geçti.

Program sonunda ise, belge, madalya ve plaket törenine geçildi. Belge töreninde İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday Okul Müdürü Abdullah Demir’e plaket takdiminde bulundu, Okul Müdürü Abdullah Demir de Sınıf Öğretmeni Bircan Acar’a plaketini takdim etti. Ardından Öğrencilere Belgeleri ve madalyaları katılımcılar tarafından takdim edildi. Programın ardından toplu fotoğraf çekimleri ile program sona erdirildi.

Düzenlenen programa İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday, Okul Müdürü Abdullah Demir, Emrah Taytak, okul öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.