İnternet Medya Birliği ve AFİHAD’dan Saadet Partisi’ne ziyaret
Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği (AFİHAD) ve İnternet Medya Birliği Üyeleri Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş’ı ziyaret etti.
TARİH: 24.07.2022 01:57
Son Güncelleme: 24.07.2022 01:57
Ziyarette yerel basın ve medya kuruluşlarının sorunlarını dile getiren AFİHAD Başkanı İsmail Ögeday ve İnternet Medya Birliği Dönem Başkanı Soner Gürsan nazik kabulleri için Karataş’a teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karataş ise Yerel basının Vatandaş ile Siyasiler arasında önemli bir bağ olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi;
Hemşehrilerimizin haber alması ve basın özgürlüğü anayasal bir haktır. Dolayısıyla bugün vatandaşımıza mesajımızın ulaşması açısından objektif ve ilkeli yayıncılık anlayışını benimseyen yerel basınımızı önemsiyoruz.
Bu vesileyle Saadet Partisi olarak yerel medya kuruluşlarıyla da her zaman iletişim halinde olacağımızı ifade ediyoruz.’’
Ziyaret toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.
Anahtar Kelimeler:
afyon haber
saadet partisi
internet medya birliği
internet habercileri derneği
afyonkarahisar



