GÜNDEM 18.09.2023 23:29:00 0
Kalite ve lezzetin adı: “Yüksek Rakım – Sir Winston Pub”

Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ın yeni  gözde mekânı Yüksek Rakım ve Sir Wiston Pub ailelerin ve gençlerin uğrak noktası.

Her Cumartesi Türkiye’nin en ünlü sanatçıları, hafta içi her gün canlı müzik!

İki bölümden oluşan mekânda Sir Wiston Pub’ta gönlünüzce eğlenirken Yüksek Rakım’ın Dünya Mutfağı, Türk Mutfağı ve Anadolu Mutfağı’ndan geniş bir yelpazeye sahip menüleri ile her damak zevkine uygun lezzetler sizleri bekliyor. 

İç açıcı dekor ve sunumlarıyla harika bir atmosferde hafta içi canlı müzikler eşliğinde ailenizle dilediğiniz gibi eğleneceğiniz aynı zamanda da Cumartesi gecelerinde Türkiye’nin ünlü sanatçılarının sahne aldığı mekânda kulaklarınızın pası siliniyor. 

İşletme Müdürü Doğukan Yılmaz: “Evinizdeki konforun ötesinde hizmet veriyoruz”

İşletme Müdürü Doğukan Yılmaz haber merkezimize yapmış olduğu açıklamada Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’da en kaliteli hizmeti verdiklerini vurgulayarak; “Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ımızda en kaliteli hizmeti vermek için en kaliteli lezzetleri misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz. Profesyonel aşçılarımız ve çalışanlarımızla evinizdeki konforun ötesini misafirlerimize sunarak keyifli anlarına ortak oluyoruz. Afyonkarahisar’ın tüm yöresel lezzetleri mutfağımızda mevcut bunun yanında Dünya Mutfağı ve Türk Mutfağı’ndan eşsiz lezzetlerde sunuyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Şef Şükrü Atılgan: “Gastronomi mutfağına yakışan dört dörtlük bir işletmeyiz”

Yüksek Rakım ve Sir Wiston Pub’ın Şefi Şükrü Atılgan ise: “Sadece Afyonkarahisar lezzetleri değil Türk – Osmanlı Saray Mutfağı’ndan Dünya Mutfağı’na kadar birçok lezzeti misafirlerimize sunuyoruz. Gastronomi şehri olmamız dolayısıyla şehrimizin coğrafi işaretli tüm ürünlerine de menümüzde yer almaktadır. Afyonkarahisar’a yakışır üç ayrı konseptle hizmet veriyoruz. Gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz. Hem Kültür ve Turizm Bakanlığından hemde Afyonkarahisar Belediyesi’nden Gastronomi belgemizi aldık.  Unesco tescilli gastronomi mutfağına hizmet eden dört dörtlük bir işletmeyiz. Bunların yanında kalite ve hijyen de olmazsa olmazlarımızın arasındadır” ifadelerine yer verdi. 

Sizlerde bu keyfe ortak olmak isterseniz Cumartesi günü (23.09.2023) Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Yılmaz Morgül’ün sahne alacağı Yüksek Rakım’a rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayınız.

Bilgi ve Rezervasyon: 

0 505 788 03 03

Instagram: @yuksekrakimafyonn / sirwistonpubafyon

Adres: Fevzi Çakmak, Atatürk bulvarı no:63/14, 03030 Erkmen/merkez/Afyonkarahisar