YAŞAM 10.01.2022 16:37:00 0
Kent Konseyi STK Grubu Yakın ve Tanır’ı ziyaret etti

Ziyaretleri kapsamında STK Grubu, bugün Afyonkarahisar Kızılay Şube Başkanı Mehmet Yakın, Karahisar gençlik merkezi müdürü Ahmet Ali Akköse ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır’ı ziyaret etti. İlk Ziyaretini Kızılay Şube Başkanı Mehmet Yakın’a yapan STK Grubu, Başkan Yakın’a sebebi ziyaretlerini aktardı.

Başkan Yakın Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kent Konseyi STK Grubunun önemli bir görevi üstlendiğini belirterek, yapılan bu ziyaretlere ve istişarelere destek verilmesi gerektiğini belirtti. STK Grubu Başkanı Nilgün Seçen, Başkan Yakın’a Çiçek ve Türk Bayrağı hediye ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdirildi. Daha sonra Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ali Akköse’yi ziyaret eden, STK Gurubu, ziyaret esnasında Müdür Akköse’ye bilgiler verdi. Akköse ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerinin de gruba destek konusunda üzerlerine düşen ne varsa destek vereceklerini ifade etti.

Grup ardından, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır’ı, makamında ziyaret etti. Burada da yine STK Grup Başkanı Nilgün Seçen, Müdür Tanır’ı yapılan ziyaret ve atılan adımlarla ilgili olarak bilgilendirdi. Seçen amaçlarının Afyonkarahisar’ı gerek eğitim gerek kültür gerekse şehrin gelişimi adına daha iyi noktalara taşınması konusunda STK’ların önemli olduğunu ifade etti.

Müdür Tanır’da yapılacak olan projeler ya da, atılacak olan her türlü adım konusunda gereken destekleri vereceklerini ifade etti. Başkan Seçen burada da Tanır’a hediyelerini takdim ederek teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra Fotoğrafı ile sona erdirildi. Ziyarete STK grubu Başkanı Nilgün Seçen, STK Grup üyelerinden, Salim Taşpınar, Yıldız Değer, Emsel Şirin ve Nuray Çağıran katıldı.


Anahtar Kelimeler: Konseyi Grubu Yakın Tanır’ ziyaret