YAŞAM 16.12.2021 20:17:00 0
Kent Konseyi STK grubu ziyaretlere başladı

İlk ziyaretini Verenel Derneğine yapan Grup, Başkan İbrahim Karademir’le istişarede bulundu. Amaçlarının Afyonkarahisar’da bulunan Tüm Derneklerle iş birliği halinde olarak, karşılıklı fikir alışverişi, sorunlar ve çözüm önerileri olduğunu ifade eden, STK Grup Başkanı Nilgün Seçen, Derneklerin daha çok bir birleri ile, ilişkilerini güçlendirerek, Afyonkarahisar’da yapılması gerekenler ile ilgili olarak, ortak çalışmalar yürütüleceğini ifade etti.

 Amaçlarının hiçbir derneği ve oluşumu ayırmadan,  birlikte hareket etme arzusu olduğunu fade eden Seçen, en kısa zamanda diğer derneklerle de grup olarak görüşeceklerini karşılıklı istişarede bulunacaklarını derneklerin gerek kendi sıkıntıları gerekse üyelerinin sorunları hakkında çözüm önerilerini projeleri masaya yatıracaklarını ifade etti.

Verenel Derneği Başkanı İbrahim Kardemir ise, yapılan bu ziyaret nedeniyle memnun olduğunu ifade ederek, Kent Konseyi STK grubunun, çalışmalarını desteklediğini ifade etti. Ardından Verenel Derneği çalışmaları hakkında bilgi veren, Başkan Karademir, STK Grubuna teşekkür etti.  

Ziyarete, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Başkan yardımcısı Kemal Çekiç, STK Grup Başkanı Nilgün Seçen, Grup üyeleri İsmail Ögeday, Salim Taşpınar, Emsel Şirin ve Yıldız Değer katıldı. Ziyarette Başkan Karademir’e Türk Bayrağı ve Çiçek hediye edildi, Başkan Karademir de ziyarete katılanlara cep telefonu tutacağı hediye etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdirildi.