YAŞAM 5.01.2022 04:20:00 0
Kent Konseyi STK Grubu’ndan istişare ziyaretleri

Kuaför Sanat ve Eğitim Derneği’ne ziyaret

STK grubu bugün ki ziyaretleri kapsamında, Kuaför Sanat ve Eğitim Derneği’ni ziyaret etti. STK grubu Kuaför Sanat Eğitim Derneği Başkan Yardımcısı Emsel Şirin ve Derneğin Genel Sekreteri Alper Devranbay tarafından karşılandı. STK Grubu Başkanı Nilgün Seçen, burada yapılan ziyaretin amacıyla ilgili olarak bilgiler verdi. Karşılıklı istişare ve önerileri tartışan grup ardından derneğe plaket, çiçek ve bayrak taktiminde bulundu.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdirildi.

Gül Anneler Derneği’ne ziyaret

Daha sonra ziyaretlere devam eden STK grubu Gül Anneler Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. STK grubu Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, STK grubuna teşekkür etti. STK grubu burada da Gül Anneler Derneği’ne çiçek ve bayrak hediye ederek, grubun çalışmaları ve faaliyetleri hakkında, Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı'ya, bilgiler aktardı. Başkan Halise Saygı'da grubun yapmış olduğu, bu önemli çalışmaları desteklediğini ifade ederek, her zaman yapabilecekleri ne varsa yanlarında olacaklarını ifade etti.

Cafe Life Dergisi’ne ziyaret

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi STK Grubu daha sonra, Cafe Life Dergisi’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada da Cafe Life Dergisi imtiyaz sahibi Ömer Mazi'ye, Sürpriz bir doğum Günü pastası hazırlayan ekip, Mazi'ye sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi. Ömer Mazi'de yaptıkları bu sürpriz nedeniyle, STK grubuna çok teşekkür etti.

Afyonkarahisar İl Dernekler Müdürlüğü’ne ziyaret

Kent Konseyi STK Grubu günün son ziyaretini Afyonkarahisar İl Dernekler Müdürü Abdurrahman Özdilekler’e gerçekleştirdi. STK Grubu, Müdür Özdileklere bu zamana kadar yaptıkları, ziyaretler ve grubun faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Nilgün Seçen, Müdür Özdileklere makamında hediyelerini takdim ederek, başarılar diledi. Müdür Özdilekler de yapılan bu denli önemli ve dernekler arası iletişimi sağlayan bu çalışma nedeniyle grup üyelerine teşekkür etti.

Afyonkarahisar’daki derneklerin her birinin ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Özdilekler, bu tür faaliyetlerin artarak, devam etmesi temennisinde bulundu. STK grubu Nilgün Seçen Başkanlığı’nda bu günkü ziyaretine noktayı Afyonkarahisar İl Dernekler Müdürlüğü’nde koydu.

Ziyarete Grup Başkanı Seçen'in yanı sıra, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Yardımcısı Kemal Çekiç, Kent Konseyi Üyesi Salim Taşpınar, Yıldız Değer, Ahmet Önder, Emsel Şirin, Nuray Çağıran ve İsmail Ögeday katıldı.