YAŞAM 2.02.2022 14:55:00 0
Koçak’tan Yılmazaslan’a açık destek

26 Şubat 2022 Tarihinde yapılması beklenen Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Mustafa Yılmazaslan’a destek çığ gibi büyüyor.

Başkan Adayı Yılmazaslan, yaptığı seçim çalışmalarında büyük ilgi ve alaka ile karşılanıyor. Seçime günler kala, çalışmalarına hız katan Yılmazaslan ve yönetimi, yaptıkları çalışmalarda projelerini ve hayata geçireceği çalışmaları tek tek anlatarak üyelerden tam destek alıyor.

Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Mustafa Yılmazaslan yaptığı açıklamasında; “Bilindiği 26 Şubat tarihinde yapılacak olan Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanlığımızın yönelik il ve ilçelerimizde yaptığımız toplantıda birlik seçiminde şahsımın başkanlığında yürümeye karar verdik. Şahsıma yönelik gösterilen teveccühten dolayı sonsuz teşekkürlerimi, saygı ve sevgilerimi sunarım. Hizmet vermek için ben değil, biz anlayışı içerisinde birlik ve beraberliğe önem vereceğiz. Bütün esnafımız sevinci bizim sevincimiz, üzüntüsü bizim üzüntümüz olacak. Bu anlayışı hedef edinerek esnaf ve sanatkarımıza hizmet vermeye çalışacağız. Bütün çalışmalarımızı esnafımız ile birlikte yapacağız. Afyonkarahisar sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde olacağız. Esnaf ve Sanatkarlarımıza en güzel hizmeti vermeyi taahhüt ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Başkan Koçak Yılmazaslan’ı destekleyeceğini açıkladı

Şubat ayında yapılacak olan birlik başkanlığı seçimleri öncesinde Afyonkarahisar ikinci küçük sanayi sitesi başkanı Bekir Koçak safını belli etti.

Koçak’tan Yılmazaslan’a açık destek

Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Yılmazaslan 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bekir Koçak’ı ziyaret etti. Mustafa Yılmazaslan ve ekibini, Koçak ve beraberindeki çalışma arkadaşları ağırladı.   2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bekir Koçak, "Mustafa Yılmazaslan kardeşimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Halkın içinden ve esnaftan birisidir. Kendisinin çalışmalarını takdir ediyorum.  Bu seçim olması gereken bir süreç. Bu süreçte kendisine açık olarak destek veriyoruz. Bizim adayımız Mustafa Yılmazaslan’dır. Bunu herkes bilsin safımız bellidir” ifadelerini kullandı.