SİYASET 20.06.2022 23:41:00 0
Mehmet Taytak: “Mağduriyetler en kısa zamanda giderilecek”

Milletvekili Taytak yaraların en kısa zamanda sarılacağını söyledi. İhsaniye’de yaşanan sel felaketini yerinde incelemek üzere ilimize gelen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, İl Yönetiminden Osman Gürışık, Emre Sagun, Recep Yaman, Sabri Duysak, İhsaniye İlçe Başkanı Mehmet Zeki Sargın ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler eşlik etti.

Vatandaşlarla tek tek görüştü

Ayazini Köyü Muhtarı Bekir Yılmaz’dan yaşanan sel felaketi ile ilgili bilgiler alan Milletvekili Taytak, selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu. Sel sularından mağdur olmuş vatandaşlarla da tek tek görüşen Taytak, zararlarının karşılanması için Ankara’da gerekli çalışmaları yapacağını söyledi. Milletvekili Taytak, bölgede yaşanan zararların en kısa zamanda giderilmesi için bakanlık yetkilileri ve genel müdürler ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

“Mağduriyetler en kısa zamanda giderilecek”

Taytak, “Ülkemizin bazı bölgelerinde olduğu gibi ilimizin bazı ilçe ve köylerinde de aşırı yağışlar neticesinde sel ve taşkınlar yaşandı. Bu doğal bir afettir. Rabbim beterinden korusun ve inşallah bir daha göstermesin. Afetin yaşandığı ilk dakikalardan itibaren bu bölge de devletimiz bütün birimleri teyakkuza geçmiştir. Döğer ve Kayıhan belediye başkanlarımız ve ilgili diğer kurumlarımız bu süreçte gece gündüz demeden çalıştılar. Bizde Ayazini Köyü Muhtarı Bekir Yılmaz ve vatandaşlarımızı dinledik. Bu bölgede selden etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin en kısa giderilmesi konusunda çalışmalara başladık” dedi.