SİYASET 16.06.2022 15:20:00 0
MHP İl Başkanı Kocacan: “Bir gün birisi senin defteri açar, okur sonrası iyi olmaz”

Basın toplantısına Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Sabri Duysak, Osman Gürışık, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler katıldı.

“17 ilçede vatandaşlarımız ile buluştuk”

‘Adım adım 2023 ilçe ilçe Anlatma ve Aydınlatma’ programları kapsamında 17 ilçe de hem salon toplantısı hemde esnaf ve vatandaş buluşmaları gerçekleştirdiklerini söyleyen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, ”Sayın Genel Başkanımız, Türkmen beyimiz Devlet Bahçeli Beyfendi’nin tensipleri ve talimatları doğrultusunda ‘Adım adım 2023 ilçe ilçe Anlatma ve Aydınlatma’ toplantılarımızı bir program çerçevesinde 17 ilçemizde gerçekleştirdik.  Programlarımıza tüm teşkilat mensupları, teşkilatlarımızın çeşitli kademelerinde görev alan yöneticiler, belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, STK’lar, muhtarlar, oda başkanları gibi ilçe bazında salon toplantıları şeklinde anlatma ve aydınlatma şeklinde tamamlanmıştır ve ilçelerimizde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Geçtiğimiz günlerde İP İl başkanı ‘Adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma’ toplantılarımızdaki katılımdan, partimize ve sayın vekilimize gösterilen ilgiden o kadar rahatsız olmuş ki, o kadar bunalmış ki ne diyeceğini bilememiş, hal böyle olunca da bayağı bir zırvalamış. Aslında onun söylediklerine tek tek cevap vererek onun bu zırvalarını ciddiye almak istemeyiz ama sükût ikrardan gelir düşüncesine kimse kapılmasın diyerek bu mesnetsiz zırvaları çürütmeyi bir borç biliriz”

“Kalabalıktan neden rahatsız oldunuz”

Kocacan, “Birincisi Sayın Mısırlıoğlu bindirilmiş kıta iddianız çok gülünç ve komik. Toplantıların kalabalığından rahatsız olmuşsunuz belli. Sizin aday adayı pazarlama geliri ile düzenlediğiniz sanatçılı konserli toplantılarınızdan daha kalabalık toplantılar düzenledik biliyoruz. Hatta basında da yer aldığı gibi düzenlediğiniz iftar yemeğini elinize gözünüze bulaştırdınız. Lakin bizim düzenlediğimiz tüm toplantıların fotoğrafı, video çekimleri mevcut. Bakın bakalım hepsinden o ilçenin STK temsilcileri, halkı var. Halk bizim toplantılarımıza iştirak ediyor çünkü halk tiyatro sahne gösterisi değil, ülkeye oynanan oyunları ve mücadelemizi anlamak ve bilmek istiyor. Bu konuda sizi daha çok rahatsız edeceğiz. Şimdiden bilesin”

“Taytak’ın sicili bizim onurumuzdur”

Kocacan, “İkincisi Sayın Milletvekilimiz MYK üyemiz Mehmet Taytak’a haddin olmayarak sataşmışsın. Bir defa o senin dengin değil. Sen yıllarca ona abi dedin. FETÖ, PKK ona tuzak kurduğunda o camianın içinde idin. Sayın Taytak’ın siyasi sicilini tüm Ülkücü camia, tüm Türkiye biliyor. Davasına sadakatini biliyor, emperyalist güçlere karşı, bölücülere karşı mücadelesini biliyor, halka hizmet aşkını biliyor, adamlığını biliyor. Biz onun yol arkadaşları olarak onu çok iyi biliyoruz. Onun sicili bizim şerefimizdir, onurumuzdur bunu böyle bilesin. Ayrıca senin sosyal medyada kendi partili büyüklerinle yaptığın atarlanmaları da biliyoruz. Yalnız dikkat et oradan bir cevap gelmedi diye aynısını başka abilerine, başka siyasilere yapma. Bir gün birisi senin defteri açar, okur sonrası iyi olmaz” diye konuştu.

“Sayın Taytak’ı muhtarlara sor, STK’lara sor”

Kocacan, “Sonra halkın içine ayda yılda bir geliyorsunuz milletin durumunu bilmiyordunuz demişsin. Sana şimdi soruyorum. Sayın Taytak’tan daha fazla milletin derdi ile ilgilenen bir vekilin var mı? Onun kazandırdıkları, çözdükleri sorunları sivil toplum kuruluşlarına sor, muhtarlara sor, vatandaşa sor, hatta senin partilin olupta geçmişin hatırına sayın vekilin derdini çözdüğü yol arkadaşlarına sor. Dahası var ama bunlar yeter. Yapılan hizmet ve yatırımlar asla bir basın toplantısına sığmayacaktır. Sayın Vekilimiz bizim onurumuzdur, gururumuzdur. En son Sayın Taytak’ın dinlettiği videolar hepsi açık ortamlarda çekilmiş, umuma açık alanlarda söylenmiş sözler. Hiçbirini senin liderin dahi reddetmemiş. Lütfen eleştiriye açık ol, kendi partinde yaşadığın sorunları başka yöne yansıtmak için cami duvarı arama” dedi.