SİYASET 3.04.2023 21:37:00 0
MHP’den Aday Adayı Mustafa Gün AFİHAD ve İnternet Medya Birliği’ni ziyaret etti

Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayı Mustafa Gün’e parti teşkilatından Ramazan Eryılmaz ve Mevlüt Gün’de eşlik etti. 

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde istikrarın, ülkenin ve milletin bekasının devam etmesinden yana aday adayı olduğunu ifade eden Gün, Afyonkarahisar’da MHP’den ilk olarak aday adaylığını açıklayanlar arasında yer aldığını ifadelendirdi. Mustafa Güm: “Afyonkarahisar’dan Allah’ın izni ile bu dönemde de iyi bir sonuçla MHP’nin sonuç alacak. Bu seçimin diğer seçimlerden farklı ve zor. Bu zamana kadar ziyaret ettiği tüm noktalarda ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da kendim ve partim ile ilgili olumlu tepkiler alıyorum. 40 yıllık siyasi bilgi ve birikimim sayesinde, geçmişte çok önemli görevlerde bulundum” dedi. Parti teşkilatı içerisinde de emeğinin fazla olduğunu o nedenle milletvekilliği için aday adayı olduğunu ifade etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan ziyaretin ardından Afyonkarahisar İnternet Haberciler Derneği (AFİHAD) Başkanı İsmail Ögeday Mustafa Gün’e başarılar diledi. 

Ziyarette Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği (AFİHAD) Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Tür’de hazır bulundu. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.