Tarih: 27.08.2022 16:15

Milli Mücadelenin özünde birlik ve beraberlik vardır!

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş yayınladığı mesajla Zafer haftası’nda Parti Teşkilatları olarak kutlamalara ve anma törenlerine katılacaklarını ifade etti.

Karataş mesajında şunları söyledi;

*   Ülkemizin ve aziz milletimizin tarihine damga vurmuş son büyük zaferin 100. yıl dönümünü idrak ediyoruz.

*   30 Ağustos Zaferi olumsuzlukların Anadolu'muzu kuşattığı bir dönemde, milletimizin bir araya gelerek inancını kuşanması, birlik ve beraberlik ruhu ile şaha kalkması neticesinde elde edilmiş müstesna bir zaferdir.

*   Bundan dolayıdır ki Kocatepe’de başlayan ve 30 Ağustos Zaferi ile neticelenen Millî Mücadele'miz bizi bugünlere getiren ve hürriyet içinde yaşamamızı sağlayan bir gayret ve fedakârlık örneği olarak tarihe geçmiştir.

*   Saadet Partisi olarak Zafer Haftası’nı şehrimizde tüm vatandaşlarımızla birlikte kutlayacak, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anacağız.

*   Tüm hemşehrilerimizle birlikte Şuhut’tan Kocatepe’ye yürüyerek ecdadımızın emanetine sahip çıkacağız.

*   İnanıyorum ki istiklal ve istikbalimiz, 30 Ağustos Zaferi'nin altında yatan mananın anlaşılması ile gelecek nesillere hakkıyla aktarılabilecek, Anadolu'da bağımsızlık ve birlik ruhu sürekli var olacaktır.

*   Bu duygu ve düşüncelerle içerisinde bulunduğumuz Zafer Haftası vesilesiyle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyor, bu zaferde görev ifa eden tüm şehit ve gazilerimizi şükranla anıyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —