SİYASET 20.06.2022 23:27:00 0
Mısırlıoğlu: “Çiftçi biterse, hayvan üreticisi biterse ülke biter”

Ziyaretler kapsamında Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan, Ağaç İşleri ve Esnaf Odası Başlan vekili Ali Pala, 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bekir Koçak ve Hayvancılık Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tintaş ziyaret edildi.

Madeni sanatkârlar odası

İlk ziyaret Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ve yönetim kurulu üyelerine yapıldı. Başkan Mısırlıoğlu "Yeni görevinizde başarılar dilerim. Ülke ekonomisinin zor günler içerisinde olduğu bir dönemde seçimleri kazanarak göreve geldiniz. Bu dönemde esnafımızın dertlerine derman olmak için canla başla çalışacağınıza eminim. Allah yardımcınız olsun" dedi. Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan “Başkanım ziyaretiniz nedeniyle size ve yönetiminize teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içerisinde yönetimimle beraber Ülkemiz ve esnafımız için canla başla çalışacağız. Ziyaretiniz nedeniyle Tekrar çok teşekkür ederim size ve partinize başarılar dilerim" dedi.

Ağaç İşleri ve Esnaf Odası

Ziyarette konuşan Başkan Mısırlıoğlu "Ülkemiz yangın yeri. Esnafımız evine ekmek götürmekte zorlanıyor. Girdi maliyetleri esnafımızın belini büküyor. Esnafımız borç batağında. BAĞ-KUR primlerini ödeyemiyor. Esnafımızın sermayesi her gün eriyor. Üretim olmadan düze çıkamayız. Partimiz Milletimizin Huzur ve Güveninin adresi olarak büyümeye, milletimizle el ele olmaya devam edecektir. İYİ Parti iktidarında esnafımızın sorunlarını esnafımızla birlikte çözeceğiz" dedi. Başkan vekili Ali Pala “Afyonkarahisar İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Yönetim kurulu üyelerine odamıza yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı Teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.” dedi.

2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi

Ziyarette konuşan Başkan Mısırlıoğlu "STK ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde esnafımızın sorunlarını onlardan dinleyerek İYİ Partinin bu sorunları nasıl çözeceğini anlatıyoruz. Esnafımız kalkınmadan ülkemizin kalkınması mümkün değil. Esnafımız bugün işyeri kirasını ve elektrik faturalarını ödemekte zorlanıyor.  İYİ Parti iktidarında esnafımızın sorunlarını esnafımızla birlikte çözeceğiz" dedi. Başkan vekili Ali Pala “Afyonkarahisar İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Yönetim kurulu üyelerine odamıza yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı Teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.” dedi.

Hayvancılık Kooperatifleri Bölge Birliği

Ziyarette konuşan Başkan Ahmet Tintaş “ Maalesef ülkemizde hayvancılık bitmek üzere. Hayvan yetiştiricisi can çekişiyor. Artan yem fiyatları, ilaç ve bakım maliyetleri belimizi büküyor. Süt inekleri kesime gönderiliyor. Mutlaka Hayvancılık teşvik edilmeli, akaryakıt başta olmak üzere girdi maliyetlileri makul seviyelere çekilmeli. Borç ötelemesi bize çare olmaz. Hibe desteği verilmeli. Sorunlarımızı saymakla bitmez. Ziyaretiniz nedeniyle çok teşekkür ederim. Bizleri ziyaret eden, sorunlarımızı dinleyen tek parti İYİ Partidir ” dedi. Başkan Mısırlıoğlu da “ STK ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde esnafımızın sorunlarını onlardan dinleyerek İYİ Partinin bu sorunları nasıl çözeceğini anlatıyoruz. Çiftçi biterse, hayvan üreticisi biterse ülke biter” dedi. İYİ Parti iktidarında çiftçimizin, hayvan üreticimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz" dedi.