İLÇELER 20.10.2022 18:41:00 0
Sinanpaşa OSB için acele kamulaştırma kararı çıktı

Afyonkarahisar 2. Organize Sanayi Bölgesi kuruluşundan itibaren Türkiye’nin ilk Yeşil Organize Sanayi Bölgesi’nin 2.164.230 m2 taşınmazı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı acele kamulaştırma kararı çıktı.

Başkan Karaman; “Sinanpaşa Afyonkarahisar’ın parlayan yıldızı olmaya devam ediyor”

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman şu ifadelere yer verdi;

Asrın Projesi Merkez 2. OSB Sinanpaşa Organize Sanayi Bölgesi ilçemize hayırlı olsun. İlçemizde yapılacak olan Türkiye'nin İlk Yeşil Organize Sanayi Bölgesi Cumhurbaşkanı kamu kararı almış olup; Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank Bir önceki Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Valimiz Sayın  Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Sayın Veysel Eroğlu Sayın Ali Özkaya  Sayın İbrahim Yurdunuseven , Afyonkarahisar AK Parti İl başkanı Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Hüsnü Serteser, İl Genel Meclis başkanı ve OSB başkan yardımcısı Sayın Burhanettin Çoban, Merkez 2.inci OSB Müdürü Sayın Osman İnanır' a ve ismini sayamadığımız emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Sinanpaşa Afyonkarahisar’ın parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.”