SİYASET 29.03.2023 23:23:00 0
Şükrü Ersoylu: “Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır”

14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi, yerel gündem ve ulusal gündeminde geniş olarak değerlendirildiği programda AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Şükrü Ersoylu’nun net ve emin cevapları dikkat çekti.

“Millet İttifakı kazanırsa sınır güvenliğimiz tehlikeye girer”

Şükrü Ersoylu seçim değerlendirmesinde seçmene olguların dikkatle anlatılmasını gerektiğini vurgulayarak; “Şu an masada görünmese de CHP ve HDP aynı ideolojik çizgidedir. Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan olmasıyla birlikte çok fazla değişiklik yaşadı. Zaten genel başkanlığı da kaset kumpasıyla gelmiştir. Ülke de milli ve gayri milli olarak ayrım vardır. Millet İttifakı gayri milli çizgide hareket etmektedir. Millet İttifakı seçimi kazanırsa Türkiye Cumhuriyeti’nin sınır güvenliği tehlike girer. HDP ile yapılan görüşmelerde zaten bunun kanıtıdır. HDP’nin beklentileri yönünde hareket ediliyor” dedi.

“Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır”

Yerel seçim gündeminin değerlendirildiği programda İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun 6 vekili de İyi Parti çıkartacaktır söylemine yanıt veren Şükrü Ersoylu; “İyi Partili kardeşlerim bana darılmasınlar ama aç tavuk kendini buğday ambarında sanır” ifadelerini kullandı. 

PROGRAMIN TAMAMINI AŞAĞIDAKİ YOUTUBE LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ.