YAŞAM 14.11.2021 14:57:00 0
Türk Eğitim Sen yeni başkanını seçti

Türk Eğitim Sen mevcut Başkan Nizamettin Şenol ve Muhtar Demirci arasında geçen seçimin sonucunda, toplamda 108 kişinin oy kullandığı genel gurulda, Muhtar Demirci, 55 oy alırken, Nizamettin Şenol ise 52 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı. Yapılan seçimde Muhtar Demirci, oy çokluğu ile Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığı’na seçildi.

Mevcut Başkan Nizamettin Şenol bu seçimle birlikte, 8 yıl şube başkanlığını yaptığı Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığı görevini Muhtar Demirci’ye teslim etti. Bu seçimle birlikte üst kurul delegeleri de belli oldu. Üst kurul delegeliğine ise üç isim çıktı.

Üst Kurul Delegeleri İse şu isimlerden oluştu; 75 oyla Mehmet Şenocak, 70 oyla Nizamettin Şenol, 67 oyla da Muhtar Demirci aynı zamanda üst Kurul Delegeliğine seçildi. Seçimin ardından seçilen yeni Başkan Muhtar Demirci açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi;

"Türk Eğitim Sen 7.Olağan Genel Kurulunu Afyonkarahisar Şubesi olarak en iyi ve demokratik bir şekilde tamamladık. Bu süreçte adaylık yarışına katılan arkadaşlarımızı gösterdikleri seviyeli adaylık çalışmalarından dolayı ayrıca tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Adaylık yarışında ekip arkadaşlarımız ve bize güvenen arkadaşlarımı da verdikleri emekler için şükranlarımı sunuyorum.

8 yıldır birlikte çalıştığımız Nizamettin Şenol Başkanıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Aldığımız görevin bize yüklediği sorumlulukların farkındayız, önce Allah'ın izniyle sonra da çalışma ve çabalarımızla ekip olarak elimizden geleni yapacağımız dan kimsenin şüphesi olmasın, Allah bizleri utandırmasın.

Bize güvenip destek veren arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Allah, çıktığımız bu yolda mahçup etmesin, alnı ak başı dik görev yapmayı nasip etsin Başarılı olmamızda emeği geçen tüm arkadaşlarıma, kongremize şeref veren tüm katılımcılara, gösterdikleri ilgi için tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.