SİYASET 8.09.2023 20:10:00 0
Yurdunuseven: “Her fırsatta basın mensupları ile bir araya geliyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven Afyonkarahisar İnternet Medya Birliği’ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

“Her fırsatta basın mensupları ile bir araya geliyoruz”

Ziyarette dijital medya platformları ve Afyonkarahisar İnternet Medya Birliği’nin çalışma faaliyetleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven belirli aralıklarla basın mensuplarını ziyaret ettiklerini dile getirerek “Afyonkarahisar’mız basını güçlü bir il bizlerde her fırsatta gerek dijital medya gerekse yazılı medyanın emekçileri basın mensuplarımızla her fırsatta bir araya gelerek görüş ve önerilerini alıyor talep ve isteklerine de dinliyoruz” dedi. 

“Son söz Cumhurbaşkanımızındır”

Ziyarette Afyonkarahisar genelinde gerçekleşmesi planlanan projeler ve yerel seçimlerle alakalı olarak istişare yapılırken ilimizin doğu bölgesine yapılması planlanan hastane projesinin takipçisi olduğunu ifade eden Yurdunuseven; “Hastane projemizin takipçisiyiz arsa belirleme çalışmalarının sonuna doğru yaklaştık. Yakında hemşehrilerimize de müjdemizi vereceğiz” dedi.

Yerel seçimlerle ilgili olarak görüşlerinin ve aday belirleme noktasındaki sürecin sorulması üzerine ise; “Her zaman söylediğimiz gibi son söz Sayın Cumhurbaşkanımızındır bizlerin milletvekili bu süreçte şu ya da şu kişi dememiz etik değildir. Sayın Cumhurbaşkanımız kimi aday gösterirse bizlerde her zaman yanında olur ve elimizden gelen en iyi şekilde çalışırız” ifadelerine yer verdi.

Son olarak basın mensuplarının Afyonkahisar’da görevlerini özverili bir şekilde yerine getirdiklerini ifade eden Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, bu durumun Afyonkarahisar’ın gelişmesi ve kalkınması açısından son derece önemli olduğunu da vurguladı.

Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ziyarette kendisini karşılayan İnternet Medya Birliği üyelerine teşekkür etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.