Alaattin Yeşilçay


YÖNETİM GEREĞİNİ YAPMALI

Her şeye rağmen ne skor ne de oyun Afyonspor’a yakışmadı.


Galibiyetten başka bir düşüncesi olmayan HES ilaç Afyonspor herkes gibi bizlerde farklı galibiyet beklerken maalesef rakibi karşısında ortaya koyduğu performans ve sonuçla beklentilerin 0 altında kalarak, taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Açık konuşmak gerekirse; Afyonspor’un farklı galibiyetle ayrılacağını düşünüyordum. Ama bir o kadarda zor olacağını da biliyordum. Böyle bir maçta üç puan kaybeden Afyonspor haftayı liderin 6 puan gerisine düşerek bence büyük bir avantaj kaybetti. Maçın geneline baktığımızda hem skor hemde oyun anlamında beklentileri karşılayamayan bir Afyonspor vardı sahada...

Her şeye rağmen ne skor ne de oyun Afyonspor’a yakışmadı.

YÖNETİM GEREĞİNİ YAPMALI

Duygusallığa gerek yok gelinen noktada artık

yönetimde söz sahibi olanların artık yumruğunu masaya vurma zamanı gelmiştir. Bugün yapmasanız yarın başınız ağrır o yüzden bugünden itibaren takım üzerindeki ağırlığınızı hissettirmelisiniz. Afyonspor ne mahalle ne de ilçe takımı değil, Afyonspor bu şehrin ortak paydası değeri ve markasıdır. En önemlisi Afyonspor kimsenin çiftliği değildir. Afyonspor’un amatör ligden buralara nasıl geldiğini neler yaşadığını iyi bilenlerdenim. Ne yönetim, nede teknik heyet, nede futbolcular kimse Afyonspor’dan üstün değildir. Bugün itibariyle gerek yönetim gerek teknik ekip gerekse futbolcular herkes şapkasını önüne koyup iyi düşünsün ligde ilk yarıyı kapattık. Bu haftadan itibaren taraftarın ve Afyonspor sevdalılarının ne puan kaybına nede kötü futbola tahammülü yok. Bu haftaya kadar takım yeni dedik, geç transferler yapıldı zamana ihtiyaç var dedik, sabır dedik. Pazar günü Zafer Şehir Stadyumunda oynanan oyun ve skor Afyon'a yakışmadı. Tamam yönetimin içinde bulunduğu ekonomi sıkıntıların farkındayız biliyoruz. Yönetimde üstüne düşeni yapıyor ama yetmez.

Verilen emeğin karşılığını ve giydiği formanın hakkını vermeyen oyuncular kadro dışı bırakmalı, para cezası vermeli bunlar yapılmadığı sürece biz daha çok ahlar çekeriz.

Bizden söylemesi...

Umarım ne dediğim anlaşılmıştır.

Soma Spor maçını unutup ikinci yarının ilk maçına odaklanmalıyız. Bu zorlu müsabakada alınacak üç puan inanın her şeyi değiştirir. Aksi takdirde kaybedersek, Afyonspor için zorlu ve sıkıntılı sürecin başlangıcı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle temsilcimiz Afyonspor’a yürekten başarılar diliyorum.

Kalın sağlıcakla...