AŞAYİS 28.06.2023 18:53:00 0
Komşusunun traktörünü kaçıran çocuk traktörü devirdi

Çobanlar İlçesi Akkoyunlu Köyü'nde meydana gelen bir trafik kazası büyük endişeye sebep oldu. K.K. isimli bir kişiye ait olan 03 ADK … plakalı traktör, İ.K. isimli komşu çocuğun habersizce almasıyla olayın geliştiği Göynük-Akkoyunlu Köyü'nün 1. kilometresinde korkunç bir kaza yaşandı.

İddiaya göre, İ.K. traktörü kullanırken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kontrolünü sağlayamayarak yoldan çıkıp su kanalına devrildi. Bu korkunç olay sonucunda traktörde yaralanmalar meydana gelirken, maddi hasar da kaçınılmaz oldu.

Yaralı çocuklar hızla hastaneye kaldırıldı. Ancak daha sonra ortaya çıkan bir detay herkesi şaşırttı. Yaralanan çocuklar, hastaneye müracaatlarında bisikletten düştüklerini beyan ettiler. Ancak, Akkoyunlu köy muhtarı ise traktörü kendisinin sürdüğünü ve olay anında yanında kimsenin bulunmadığını iddia etti.

Olayı soruşturan yetkililerin yaptığı araştırmalar sonucunda gerçekler gün yüzüne çıktı. İ.K.'nin traktörü kullanırken S.K. isimli çocuğun da yanında yolcu olarak bulunduğu tespit edildi.

Şu anda, olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve daha fazla detay ortaya çıktıkça kamuoyu bilgilendirilecektir. Kazanın neden yaşandığı ve sorumluların cezai sorumluluğu hakkında adli makamların karar vereceği belirtildi. Herkes, bu üzücü olayın tekrar yaşanmaması ve çocukların güvenliğinin sağlanması için gerekli önlemlerin alınmasını umut ediyor.


Haber Kaynak : Beyaz Belge