SPOR 2.04.2024 13:41:42 0
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu, Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da düzenlenen iftar yemeğine, Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemci Derneği Afyon Şubesi ile Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu'nun ev sahipliği yaptığı bir etkinlikle, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu da katıldı.

Yemeğe, Afyonkarahisar Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyon TSYD Başkanı Nadir GÜZBEY, Türkiye Antrenörleri Şube Başkanı Mustafa Keser, ASKF Başkanı ve ASKF Genel Sekreteri Alişan Akgün gibi spor camiasının önemli isimleri de iştirak etti. 

Ayrıca, saha komiserleri dernek başkanı Tahsin Uza, Denizli eski İHK başkanı Hayati Ünal ve Afyon'da görev yapan hakemler aileleriyle birlikte bulundular.

İftar sonrası, ailelerin bir araya gelerek tanıştığı ve samimi sohbetlerin gerçekleştiği etkinlikte, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu, Afyonkarahisar'da bulunmaktan ve bu güzel ortamda bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. 

İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş'e teşekkürlerini ileten İbanoğlu, etkinlik sonrasında Afyon'dan ayrıldı.

Hakemliği bırakan Dernek Başkanı Mehmet Aydın ve İsmail Güleçyüz'e, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu tarafından hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

#Hakemlik #TFFHGD #HakemKurulu #Ahmetİbanoğlu #Afyonkarahisar #İftarYemeği


Haber Kaynak : Beyaz Belge