KÜLTÜR VE SANAT 2.07.2023 11:10:00 0
Zafer Lions Kulübü

3. yıla giren Afyon Zafer Lions Kulübü’nde yeni dönem Av. Murat Çelikbaş ‘la başladı.
Dünya Lionları Temmuz ayını yılbaşı kabul eder. Her yıl Temmuz ayında; yeni bir lider, yeni yönetim anlayışıyla; yeni projeler ve yeni girişimlerle heyecanını hiç kaybetmeyen lionlar; 2023- 2024 ‘’ Hizmet Dönemi’nde’’ yola Av. Murat Çelikbaş’la devam kararı aldı.
‘’Karşılıksız Hizmet’’ sloganıyla ülkemizde 60 yıldır faaliyet gösteren Uluslararası Lıons Kulüpleri Birliği’ne bağlı Afyon Zafer Lions Kulübü en genç kulüp olma özelliğini taşıyor. Zaferin kazanıldığı topraklarda 3 yıl önce kurulan kulüp; ‘’Çocuklar Üşümesin’’ projesi ile çalışmalarına başlamış, köy okullarındaki çocukların eğitimine katkıda bulunarak yol almıştı. 
Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinde Antakya’da kurulan Lions Afet Çadırkent’inde Kulüp üyelerinden oluşan 7 gönüllü ile depremzedelerle 5 gün geçirerek yaralara ortak olmak için görev almıştı. 
Murat Çelikbaş’ın liderliğinde yapılan ilk toplantıda alınan karar doğrultusunda;  Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, okumak isteyen, özel yetenekleri olan, aydın,  eğitimli kız çocuklarının yetiştirilmesi ana hizmet projesi olarak belirlenmiştir. 
2023-24 döneminde görev alan yönetim kurulu üyeleri;
Başkan: Murat Çelikbaş
Sekreter: Zafer Murat Çakır
Sayman: Yılmaz Kocabaş
1.Başkan Yardımcısı: Büşra İplikçioğlu
2.Başkan Yardımcısı: Semih Yüksel
Üyelik Direktörü: Dilek Morovdör
Hizmet Komitesi Başkanı: Tamer Saylam
Kulüp Amiri: Tolga Özsoy
Toplantı Yönetmeni: Tayfun Önal
Halkla İlişkiler Komite Başkanı: Hülya Bilgin Özbek


Haber Kaynak : Beyaz Belge