GÜNDEM 5.08.2023 11:39:03 0
3 bine yakın öğrenci kurs aldı: dereceye girenler ödüllendirildi

Afyonkarahisar Belediyesi ve Hayrat Vakfı iş birliğiyle düzenlenen yaz okullarında eğitim alan öğrenciler, başarılarına ve katıldıkları kurslardaki performanslarına dair sertifikalarını ve ödüllerini Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in elinden aldılar.

Şehit Sami Çifci ve Harbiş Bilgi Evleri'nin yaz okulları, çeşitli spor ve dini eğitimlerin de dahil olduğu geniş bir kurs yelpazesiyle çocukların ilgisini çekmeye devam ediyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bu sosyal projeye büyük önem vererek çocuk ve gençlerin eğitimine destek oluyor, onların özgüvenli bireyler olarak geleceğe hazırlanmalarına katkı sağlıyor.

Yaz sezonunda katılan öğrencilerin yaz okulu süresince aldıkları eğitimlerin sonucunda düzenlenen kapanış töreninde sertifikaları takdim edildi. 

Ayrıca, yaz boyunca düzenlenen bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrenciler de törende ödüllendirildi. 

Törene Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in yanı sıra Hayrat Vakfı Afyonkarahisar Eğitim Koordinatörü Emre Giriş, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, Harbiş Mahalle Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, öğretmenler, aileler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, göreve geldiği günden bu yana çocukların eğitimine büyük önem verdiklerini vurgulayarak bilgi evlerinin çocukların eğitimine yönelik önemli bir katkı sağladığını belirtti. 

Bilgi Evleri'nde 3 bine yakın öğrencinin kurs aldığını ifade eden Başkan Zeybek, bu eğitimlerin çocukların milli ve manevi değerlere sahip bireyler olarak yetişmelerine vesile olduğunu dile getirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gençlere ve çocuklara yapılan hizmetin önemine dikkat çekerek Belediye'nin görevinin sadece altyapı çalışmalarıyla sınırlı kalmadığını, çocuklar ve gençler için yapılan hizmetlerin unutulmayacak en büyük hizmetler olduğunu vurguladı. 

Başkan Zeybek, geleceğe sahip çıkacak gençlerin yetişmesine vesile olan tüm çalışanlara teşekkür ederek Belediye'nin hizmetkârı olmaya devam edeceklerini ifade etti. 

Çocukların gözlerinden öperek konuşmasını tamamladı. Bu başarılı ve mutlu etkinlikle yaz okullarının öğrencilere sağladığı katkı bir kez daha gözler önüne serildi.

#Afyonkarahisar #Belediye #Bilgi #BilgiEvi #Öğrenci #Eğitim #Ödül


Haber Kaynak : Beyaz Belge