GÜNDEM 18.07.2023 18:19:33 0
58 mahalleye son üç ayda 3 bin 250 gıda paketi

Başkan Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi'nin "Gönül Belediyeciliği" anlayışıyla şehirdeki ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyor. 

Belediye, Yardım Birimi aracılığıyla tespit edilen ailelere gıda ve erzak desteği sağlayarak, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yaşatıyor.

Yardım programı, her yıl belirlenen zamanlarda gerçekleştiriliyor ve temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu koliler vatandaşlara ulaştırılıyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, "Gönül Belediyeciliği" ilkesiyle yola çıkarak hayata geçirdiği projelerle ihtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatmaya devam ediyor.

Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Yardım Hizmetleri Birimi tarafından yürütülen yardım programı, maddi durumu yetersiz ve dar gelirli ailelere yönelik devam ediyor. 

Program kapsamında ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi desteği sağlanıyor ve bu yardımlar büyük bir özenle ailelerin adreslerine teslim ediliyor. 

Şehir genelindeki 58 mahallede gerçekleştirilen yardım projesi sayesinde binlerce aile, temel besin maddelerini içeren paketlerle destekleniyor. 

Son üç ayda ise 3 bin 250 gıda paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmış durumda.

Başkan Mehmet Zeybek, yaptığı açıklamada, belediye ve muhtarlar tarafından tespit edilen yardıma muhtaç vatandaşlara gıda kolilerini ulaştırmaya devam ettiklerini belirtti. 

"Sosyal Belediyecilik" şiarıyla hareket ettiklerini ve hemşehrilerini yalnız bırakmadıklarını ifade eden Zeybek, yardımlarla yüzleri güldürmeyi amaçladıklarını vurguladı. 

Aynı zamanda vatandaşları çevrelerindeki yardıma muhtaç kişileri belediyeye bildirmeleri konusunda da teşvik etti. 

Başvuruların alınıp değerlendirildiği ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan yardımların hiçbir şekilde geri çevrilmeksizin yapıldığının altını çizdi.

Yardım dağıtım programı kapsamında mahalle muhtarlarına teslim edilen koliler, belediye ekipleri gözetiminde vatandaşlara ulaştırılıyor. 

Mahalle muhtarları, yapılan yardımlar sayesinde ihtiyaç sahibi ailelerin taleplerinin karşılandığını ve vatandaşların memnuniyetini dile getirerek, Başkan Mehmet Zeybek ve ekibine teşekkür etti.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin sosyal yardımlaşma projeleri sayesinde, ihtiyaç sahibi, yetim, öksüz, dul ve engelli bireylerin yanında olunuyor ve sosyal belediyecilik anlayışı yaşatılıyor. 

Başkan Mehmet Zeybek ve belediye ekibi, hayırseverlerin desteğiyle vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. 

Hemşehriler, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ediyor ve yapılan hizmetlerin süreceğine olan inancını ifade ediyor.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: 58 mahalleye son üç ayda 3 bin 250 gıda paketi