GÜNDEM 9.09.2023 11:26:05 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Belediyesi, çocukların keyif dolu bir gün geçirebilmeleri için unutulmaz bir etkinlik düzenliyor. 

"Çocuk Şenliği," 8 Eylül Cuma akşamı saat 19:30'da Ataköy Şehitler Parkı'nda başladı.

Afyonkarahisar Belediyesi, çocukları unutulmaz anlarla dolu bir gün için Ataköy Şehitler Parkı'nda buluşturdu. 

Eğitici oyunlar, dans etkinlikleri, zumba, şekilli sosis balon atölyesi, vantrolog gösterileri ve daha fazlası ile çocuklar için muhteşem bir şenlik başladı!

Afyonkarahisar Belediyesi, çocukların mutluluğunu ve eğlencesini ön planda tutarak, 8 Eylül Cuma akşamı saat 19:30'da Ataköy Şehitler Parkı'nda muhteşem bir "Çocuk Şenliği" düzenledi. 

Bu özel etkinlik, çocukların unutamayacakları anlar yaşamalarını sağlayacak bir dizi eğlenceli aktivite ve sürprizlerle dolu.

Şenlikte, çocuklar eğitici oyunlarla hem öğrenecek hem de eğlenecekler. Eğlenceli dans etkinlikleri ve enerjik zumba dersleriyle çocuklar hareketli anlar yaşayacaklar. 

Ayrıca şekilli sosis balon atölyesi, vantrolog gösterileri ve Nasrettin Hoca'nın komik maceraları gibi etkinliklerle çocukların gülme garantisi var. 

Disney maskotları ve renkli palyaçolar da çocukların yanında olacak.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin düzenlediği "Çocuk Şenliği," çocukların enerjilerini atabilecekleri şişme oyun parkuru ve heyecan verici yarışmalarla da dolu. 

Bu etkinlik, çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla yoğun katılımla başladı ve çocuklar doyasıya eğlendi. 

Afyonkarahisar Belediyesi, çocukların mutlu bir çocukluk geçirmelerini desteklemeye ve onlara unutulmaz anılar sunmaya devam ediyor.

#Afyonkarahisar #Çocuk #Şenlik #Eğlence #oyun


Haber Kaynak : Beyaz Belge