SİYASET 5.01.2024 12:38:05 0
AK Parti Aday Adayları Bir Araya Geldi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda, belediye başkan aday adayları bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

Toplantının başkanlığını yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 2023 seçimlerinde elde ettikleri zaferin ardından 2024 seçimlerine odaklandıklarını belirtti. 

Milletvekilleri, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı, belediye başkanı, il genel meclis başkanı ve ilçe başkanının da katıldığı toplantıya, belediye başkan aday adayları Şükrü Tunçbilek, Ömer Altınay ve Semai Kaya da iştirak etti.

Toplantının ardından bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 2024 seçimlerine yönelik hazırlıklarını sürdürdüklerini ve aday adayları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduklarını dile getirdi. 

Uluçay, aday adaylarının samimiyetleri ve dava bilincinin toplantıda bir kez daha ortaya çıktığını vurgulayarak, 

"Adayımızın belirlenmesi ile birlikte toplantıda aday adaylarımızın her birinin bizlere verdiği teminat; el ele, kol kola, omuz omuza çalışmak olmuştur. 

İnşallah nefislerimizi bir kenara bırakarak adayımızın açıklanmasıyla birlikte bu şehre hizmet etmek adına herkesin bir ucundan tutacağı bu kutsal vazifeyi birlikte istişarelerle yürütmeyi hedefliyoruz" dedi.

Toplantıya katılamayan Mahmut Koçak'ın bir yakınının rahatsızlığı nedeniyle mazeret bildirdiğini belirten Uluçay, aday adaylarıyla yapılan görüşmelerde şehre hizmet etme konusundaki kararlılıklarını ifade ettiklerini sözlerine ekledi.

#AKParti #Afyonkarahisar #AdayAdayları #Seçim2024 #İstişare #Hizmet #Beraberlik


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: ak parti aday adayları bir araya geldi