SİYASET 15.02.2024 12:09:35 0
Alper Yağcı

Afyonkarahisar'da otopark sorununa çözüm getirme vaadiyle yola çıkan İYİ Parti'nin belediye başkan adayı Alper Yağcı, şehir turunu sürdürerek esnaf ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Saraçlar Caddesi ve Berberler Sokak'taki esnafla buluşan Yağcı, göreve geldiğinde otopark sıkıntısını kalıcı olarak ortadan kaldıracağına dair söz verdi.

Yağcı, Afyonkarahisar Belediyesi'nin şeffaf bir şekilde yönetileceğini vurgulayarak, her ay düzenlenecek "Halk Buluşması" etkinliklerinde hemşerilerin sorunlarını dinleyip çözüm üreteceklerini ifade etti.

İlgiyle karşılanan Yağcı, Afyonkarahisar'ın karşı karşıya olduğu sorunları ve esnafların taleplerini dinlemeye devam ediyor. 

Her ziyaretinde şehrin ekonomik anlamda katma değer sağlamayan turist ekolojisini kırma niyetinde olduklarını belirten Yağcı, şehrin sokaklarını, tarihini, ve doğasını ön plana çıkararak turistik çekim gücünü artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Yağcı'nın planları arasında, ücretsiz otel servisleriyle turistlere ulaşım sağlanması ve berberler sokağının modernleştirilmesi gibi projeler de yer alıyor. 

Bu hizmetlerin sadece göstermelik olmayacağını vurgulayan Yağcı, esnafa ücret talep etmeden bu projeleri hayata geçirmeyi hedeflediğini belirtti.

Esnaf ziyaretleri sırasında, mevcut belediye yönetimine eleştirilerde bulunan Yağcı, İYİ Parti'nin yeni bir başlangıç yaparak Afyonkarahisar'ı İYİ belediyecilikle tanıştıracağını sözlerine ekledi.

#AlperYağcı #İYİParti #Afyonkarahisar #OtoparkSorunu #Belediyecilik


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: alper yağcı'dan söz!