GÜNDEM 11.11.2023 13:26:15 0
Ara Tatil İçin Eğlenceli ve Öğretici Etkinlikler Hazır

Ara tatilin başlamasıyla birlikte Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, ailelerin çocuklarıyla kaliteli zaman geçirebilmeleri için özel olarak hazırlanan "Ara Tatil Etkinlik Kitapçıkları"nı yayımladı. 

13-17 Kasım tarihleri arasındaki ilk ara tatil için sunulan bu kitapçıklar, çocuklarınızla birlikte eğlenceli ve öğretici etkinlikler gerçekleştirmenize yardımcı olacak.

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Ailemle Oynuyorum" ve "Ara Tatil Oyun Kitabım" adlı kitapçıklar, çocukların dijitalleşmeden uzaklaşarak aileleriyle kaliteli zaman geçirmelerini hedefliyor. 

Bu kitapçıklar, çocukların eğitimine katkıda bulunmanın yanı sıra toplumsal kültürün kuşaktan kuşağa aktarılmasına da destek olacak şekilde tasarlandı.

Aileler, "Okul Öncesi Eğitim Ara Tatil Takvimi" ve "Ara Tatil Etkinlik Takvimim" kitapçıkları aracılığıyla her gün için özel olarak planlanmış etkinlik önerilerine ulaşacak. 

Bilmece, kitap, etkinlik önerileri, aile zamanı, doğada geçirilen zaman dilimi ve günün oyunu gibi kategorilerde sunulan öneriler, çocuklarınızın ara tatilde hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlayacak.

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, paylaşılan kitapçıklar ile ailelere çocuklarıyla keyifli vakit geçirme ve öğrenmeye yönelik etkileşimli bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

"Ailemle Oynuyorum Ara Tatil Oyun Kitabım"a ulaşmak için tıklayınız.

"Okul Öncesi: Aile ve Çocuk Ara Tatil Takvimi"ne ulaşmak için tıklayınız.

"İlkokul: Ara Tatil Etkinlik Takvimim"e ulaşmak için tıklayınız.

#AraTatil #Eğlence #Eğitim #AileEtkinlikleri #ÇocuklarlaZamanGeçirme #TemelEğitimGenelMüdürlüğü #ÖğrenmeEtkinlikleri


Haber Kaynak : Beyaz Belge