GÜNDEM 8.06.2023 11:56:45 0
Bahçeşehir’de Mezuniyet Coşkusu

Özel Bahçeşehir Uğur Anadolu Lisesi'nde son sınıf öğrenciler, unutulmaz bir mezuniyet töreniyle eğitim hayatlarına noktayı koydu. 

Mezuniyet heyecanını yaşayan öğrenciler, okul bahçesinde düzenlenen törende bir araya geldi. Tören, duygu dolu anlara sahne oldu ve öğrencilerin kep atma coşkusuyla renklendi.

Afyonkarahisar Bahçeşehir Okulları Kurucusu Abdullah Taş'ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği törende, mezun olan öğrenciler ve aileleri tebrik edilerek üniversite hayatlarında başarılar dileyen Taş, duygusal bir atmosfer oluşturdu.

Mezuniyet töreninde öğrenci ve öğretmenler tarafından hazırlanan müzik dinletisi ve dans gösterisi büyük beğeni topladı. Öğrencilerin okula başladıkları günden itibaren geçen süreci yansıtan fotoğraflardan oluşturulan slayt gösterisi, katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

Tören kapsamında öğretmenler ve okul idarecileri tarafından mezuniyet belgeleri öğrencilere takdim edildi. Son bulan gece, tüm mezun öğrencilerin kep atmalarıyla birlikte coşkuyla sonlandı. Bazı öğrenciler gözyaşlarına hakim olamazken, tüm öğrenciler aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte fotoğraf çektirerek bu özel geceyi unutulmaz kıldılar.

Beyaz Belge Haber'den Büşra İstek'in Haberi


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: bahçeşehir’de mezuniyet coşkusu