EĞİTİM 21.12.2022 16:38:00 0
 Balı Sultan İlkokulu

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, Işıklar Balı Sultan İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerini makamında kabul etti.

Işıklar Balı Sultan İlkokulu 3-D sınıfı öğrencileri ve anneleri sınıf öğretmeni Selma Aydın ve Okul Müdürü Abdullah Baydur ile birlikte Büyük Taarruz Zaferinin 100. yılı anısına hazırladıkları tiyatroya ilişkin bilgi vermek, aynı zamanda programlarına davet etmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi’yi ziyaret ettiler.

Eylül ayından bu yana hummalı bir çalışmanın içerisinde olduklarını, okula düzenli bir şekilde gelerek prova yaptıklarını, ifade eden öğrenci anneleri, ‘Kurtuluş Savaşından Zafere Giden Yol’da anneler olarak üzerine düşen sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştıklarını; öğrencilerimize rol model olabilmek, tarihimize ışık tutabilmek amacıyla böyle bir çalışmanın içerisinde yer almaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, Büyük Taarruz Zaferinin 100. yılı anısına hazırlanan "Kurtuluş Savaşından Zafere Giden Yol " adlı tiyatro gösterisinde emeği geçen İdarecilere, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Sultan İlkokulu' Sünnetçi' ziyaret