SİYASET 4.04.2024 11:49:41 0
Başkan Köksal’ın İlk Ziyareti Şehit Ailesine Oldu

Belediye Başkanı olarak ilk ziyaretini Şehit ailesine gerçekleştiren Başkan Köksal, 2016 yılında Bingöl’de bölücü terör örgütünün döşediği EYP patlaması sonucu Şehit düşen Şehit P.Uzm.Çvş, Kerim Üye’nin ailesine konuk oldu.

Bu güne kadar Şehit Aileleri ve gazilere verdiği önem ile tanınan Başkan Burcu Köksal, beraberinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şehit Kerim Üye’nin annesi Fatma üye ve Babası Süleyman Üye’nin evinde akşam çayına misafir oldu yaptı.

İlk ziyaretinin Şehit Ailelerine olmasının kendileri açısından büyük bir önem ve gurur olduğunu söyleyen Şehit Babası Süleyman Üye ve annesi Fatma Üye, Başkan Burcu Köksal’a bu hassas davranışından dolayı teşekkür ettiler.

Şehit Kerim Üye’nin fotoğraflarına bakan ve anılarını Şehit Annesinden dinleyen Başkan Burcu Köksal, Aziz vatanımız için canlarını feda eden Şehitlerimizin aileleri ve Kahraman Gazilerimizin her zaman emirlerinde olduğunu söyledi.

Başkan Köksal’ın makamında ilk grup olarak ağırlayacağı konuklarının ise Şehit Aileleri ve Gaziler olduğu öğrenildi.

#Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #ŞehitAilesi #Buluşma #Minnet #Saygı #Gaziler


Haber Kaynak : Beyaz Belge