SİYASET 27.03.2024 16:04:32 0
Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal: Tutulmayan Sözlerin Hesabı Sandıkta Sorulacak

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, seçim öncesindeki çalışmalarını sürdürürken, Afyonkarahisar'ın geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Köksal, hemşerilerinin desteğiyle 1 Nisan itibariyle yepyeni bir Afyonkarahisar'ın temelinin atılacağını ifade etti.

20 Yıldır Tutulmayan Sözlerin Hesabı Sandıkta Sorulacak

Köksal, 20 yıldır yönetilen belediyenin oyalama, rant kaygısı ve bencillik anlayışıyla yönetildiğini vurgulayarak, bu süre zarfında pek çok sıkıntının görmezden gelindiğini ve yerel yönetimlerin rant öncelikli olduğunu dile getirdi. 

Tutulmayan sözlerin hesabının sandıkta sorulacağını belirten Köksal, hizmet belediyeciliğinin Afyonkarahisar'la birlikte yeniden görüleceğini ifade etti.

Projelerin Hayata Geçirilmesine Kararlılıkla Devam

Köksal, projelerini hayata geçirmek için gün saydığını ve 1 Nisan'da yepyeni bir Afyonkarahisar'ın temelinin atılacağını söyledi. 

Özellikle kentsel dönüşüm, altyapı, ulaşım, spor, eğitim gibi konularda atacakları adımların bazılarının rahatsızlık yarattığını belirterek, ancak kendisinin hemşerilerine verdiği sözleri tutacağını ve halkın parasını millet için harcamayı bilemeyenlerin sandıkta hesap vereceğini dile getirdi.

İktidar Partisi Belediyesi Olarak Verilen Sözlerin Hesabı

İktidar partisi belediyesi olarak verilen sözlerin ne kadarının tutulduğunu sorgulayan Köksal, hemşerilerinin tutulmayan sözlerin hesabını sandıkta soracaklarını ifade etti. 

Projelerinin gerçekleştirilmesi için güçlü bir kararlılıkla çalışacaklarını ve Afyonkarahisar'ın daha yaşanabilir bir şehir olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

#BurcuKöksal #CHP #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #YerelSeçimler #Projeler


Haber Kaynak : Beyaz Belge