İLÇELER 5.10.2022 12:34:00 0
Bölgenin en büyk millet bahçesinde sona gelindi

Afyonkarahisar’ın Şuhut Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve 140 bin metrekarelik bir alana sahip olan Millet Bahçesinin tamamlanma aşamasına geldiği bildirildi.

 

Şuhut Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, bölgenin en büyük nefes alanı Şuhut Millet Bahçesi tamamlanıyor. Toplamda 140 bin metrekare alanda 1 Adet Futbol Sahası, 1 Adet Voleybol Sahası, 1 Adet Tenis Kortu, 1 Adet Basketbol Sahası, 4000 Metre Yürüyüş Yolu, 4000 Metre Bisiklet Yolu, Seyir Terası Çocuk Oyun Alanları, Oturma Alanları, Piknik Alanları, Millet Kıraathanesi, Millet Camisi, 98 bin Bitkinin Yer Aldığı Koku Bahçeleri, Otopark Alanları  yer alıyor.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt‘un vizyon projeleri arasında yer alan Şuhut Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Millet Bahçesi ilçeye çok yakışacağını belirterek, “Hükümetimizin destekleri ile böyle bir projeyi ilçemize kazandırmanın büyük mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Bölgenin millet bahçesinde gelindi