GÜNDEM 9.04.2024 13:29:18 0
BOLVADİNLİLER,

Belediye bütçesine tek kuruş dokunulmadan gerçekleştirilen iftar programında Bolvadin halkı, ‘Halil İbrahim Sofrasında’ buluştu.

 

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı’nın ev sahipliğinde çarşı meydanında düzenlenen iftar programına Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yönetimi, MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak ve yönetimi, Siyasi Parti Başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda Bolvadin halkı katıldı.

 

 

BOLVADİNLİLER, "HALİL İBRAHİM SOFRASINDA" BULUŞTU

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı'nın öncülüğünde ve hayırsever vatandaşların destekleriyle düzenlenen bu özel iftar programına çok sayıda Bolvadinli katıldı. Halil İbrahim Sofrası'nda bir araya gelen Bolvadin halkı, Ramazan'ın manevi atmosferini birlikte yaşamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadı. Vatandaşlarda, Başkan Aynacı’ya bu anlamlı programdan dolayı teşekkür etti.

 

BAŞKAN AYNACI, ”BİZ BİRLİKTE BOLVADİNİZ”

İftar programının düzenlenmesinde emeği geçen hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Başkan Aynacı, iftar programına katılan herkese teşekkür ederek, ilçenin birlik ve beraberlik içinde daha da güçleneceğini söyledi. 

 


Haber Kaynak : Beyaz Belge