SİYASET 4.03.2024 15:31:50 0
Burcu Köksal:

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Avukat Burcu Köksal, belediyecilik anlayışını ve projelerini açıkladı. 

Köksal, iktidar partisinin adayının seçilmesi gerektiği yönündeki algıyı çürüterek, büyükşehirlerde muhalefet partisinin başarılı yönetimlerine dikkat çekti.

Köksal, belediyeciliğin gönül, zeka ve vicdan meselesi olduğunu belirterek, "Belediye gelirleri merkezi yönetimden gelmiyor. 

İller Bankası'ndan nüfusa göre dağıtılıyor. Bunun iktidar-muhalefet ilişkisiyle bir ilgisi yok. Örneğin, Eskişehir ve Ankara gibi büyükşehirler yıllardır muhalefet partisi başkanları tarafından yönetiliyor.

Bu şehirlerdeki başarılı yönetimler bunun kanıtıdır." şeklinde konuştu.

CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak vatandaşın hizmetine talip olduğunu ifade eden Köksal, "Kimsenin hakkını kimseye yedirmem. 

Belediye gelirlerini doğru projelere aktararak, şehrin vizyonuna katkı sağlayacağız." dedi.

Trafik sorununun çözümü ve yoksullukla mücadele konularına da değinen Köksal, trafik sorununu çözmek için otoparklar yapacaklarını ve çeşitli mahallelerde belediyenin hizmet binalarını açacaklarını söyledi. 

Ayrıca, Zafer Kart projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların eksiklerini gidereceklerini ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacaklarını belirtti.

Köksal, 8 yıldır TBMM'de verdiği mücadeleyi sürdürmek istediğini ve artık belediye başkanı olarak da şehrine hizmet etmek istediğini dile getirdi. 

#CHP #BurcuKöksal #Belediyecilik #Afyonkarahisar #TrafikSorunu #ZaferKart #EğitimFırsatEşitliği


Haber Kaynak : Beyaz Belge