SİYASET 23.06.2023 16:10:00 0
Çakır:

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Çakır, Gündem Hakkında Basın Açıklaması Yaptı.

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, gündeme dair yazılı bir basın açıklaması yaparak seçim sonrası strateji, yerel sorunlara çözüm, ve yaklaşan mahalli idareler seçimleri konularında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Çakır, açıklamasında genel seçim sonuçlarının iyi analiz edilmesi gerektiğini vurgulayarak, Afyonkarahisar'da sayısal anlamda birçok ilkleri gerçekleştiren bir teşkilatın olduğunu belirtti. Çalışmalarında Milli Görüş'ün bayrak gemisine atıfta bulunan Çakır, 

"Afyonkarahisar siyasi anlamda fırtınalı bir deniz gibi. Bizler bu denizde Milli Görüş bayraklı gemimizle insanlarımıza hizmet edebilmek adına Muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın gösterdiği pusulayla hareket ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Çakır ayrıca, genel seçim öncesinde ve sonrasında parti içinde daha güçlü bir yönetim anlayışını benimsediklerini ve yakında güçlü bir kadroyu kamuoyuna duyuracaklarını belirtti. Yeniden Refah Partisi olarak Türkiye genelinde ilk seçim koordinasyon ve irtibat bürosunu açtıklarını da vurguladı.

Yazılı açıklamasının bir bölümünde, genel seçimlerin geride kaldığını ve şimdi yerel seçimlere hazırlanacaklarını belirten Çakır, seçim döneminde sahadan hiç ayrılmadıklarını ifade etti. Geçim zamanında da vatandaşların kendilerini yanlarında görmeye devam edeceğini söyleyen Çakır, üretim odaklı politikalarının öncelikli gündem maddelerinden biri olduğunu ve üreticilerin sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ifade etti.

Son olarak, Mart ayında planlanan yerel seçimler için aday adaylarının kendileriyle iletişime geçmeye başladığını belirten Çakır, hakkaniyet ve adalet üzerine hareket ederek Milli Görüş camiası için aday belirlemelerini yapacaklarını söyledi. Yeniden Refah Partisi'nin yeni il binasının da büyük ölçüde hazır olduğunu ve vatandaşlarla ve basın mensuplarıyla bir araya gelmek için sabırsızlandıklarını belirtti.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge