İLÇELER 2.12.2022 15:52:00 0
Çobanlar Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna kavuşuyor

Afyonkarahisar’ın Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, ilçeye yarı olimpik yüzme havuzu kazandırılacağı müjdesini verdi.

Başkan Altuntaş; “Yapım çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayıp, yarı olimpik yüzme havuzumuzu gençlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Başkan Altuntaş, Gençlik ve Spor Bakanlığının spor yatırımları kapsamında hibe olarak ilçeye kazandırılacak olan yarı olimpik yüzme havuzunun yaklaşık 8 milyon 900 bin TL’ye mal olacağını söyledi.

Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, “İlçemizde yüzme bilmeyen kalmasın projesi kapsamında gençlerimize yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyoruz. Projeyi yapacak olan müteahhit yetkililerimiz ile görüşmelerimizi sağladık. Yapım çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayıp, yarı olimpik yüzme havuzumuzu gençlerimizin hizmetine sunacağız. İlçemize yapılacak olan bu güzel yatırımda başta gençlerimizin her daim yanında olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a , Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu'na, Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı'na, Milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na, Ali Özkaya'ya , İbrahim Yurdunuseven'e , Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu'na, İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay'a, İlçe Başkanımız Ali Yalman'a, İl Genel Meclisi Üyelerimiz Cengiz Ceylan ve Mehmet Ilıca'ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Haber Kaynak : Beyaz Belge