İLÇELER 17.11.2022 15:30:00 0
Düzağaç’ı cazibe merkezi yaptık

 

2014 ve 2019 yerel seçimlerinde büyük farkla seçilen seçilen Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, yaptığı hizmetlerle sadece beldesinde değil, tüm Afyonkarahisar’da takdir topluyor. 

 

ÖNCE İSTİHDAM DEDİK

 

Sinanpaşa’ya bağlı Düzağaç Beldesinin başarılı Belediye Başkanı Muammer Işıklı; ‘’Bir çok belde köy statüsüne girerken, Beldemizde nüfus artışı oluyor. Bunun en önemli nedeni ise vatandaşlarımıza sağladığımız iş imkanıdır. Beldiemizde kurduğumuz tekstil fabrikasıında yaklaşık 250 kişi istihdam ediliyor. Bu da beldemize önemli bir ekonomik hareketlilik sağlıyor. Zaten bu başarımızdan dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildik. Bu gurur bana yeter’’ dedi.

 

SOSYAL PROJELERİMİZİ HİZMETE SUNDUK.

 

Başkan Işıklı ilk döneminden itibaren vatadaşlara sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı projelere önem verdiğini belirterek: ‘’ yaklaşık bin kişiye hizmet verecek düğün salonumuzu tamamladık. Yine Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesini ve Şehidimiz Ömer Halis Demir’in adını yaşattığımız çay bahçesini hizmete açtık. Yine Akif Özkaldı parkını, Prof. Dr. Veysel Eroğlu köprülerini tamamladık. Kapalı halı saha, açık çim saha ve basketbol sahasını gençlerimizin hizmetine sunduk’’ diye konuştu.

 

AV. ALİ ÖZKAYA SANAYİ SİTESİ

 

Düzağaç’a bir sanayi sitesi kazandıran Belediye Başkanı Muammer Işıklı, hem Afyonkarahisar-İzmir Karayolunu kullanan araçlara hizmet verirken hemde vatandaşlarına yeni gelir kapısı sağladı.

 

TOPLU KONUT PROJESİ TAMAMLANDI

 

Belediye imkanları ile toplu konut projesi başlattıklarını ifade eden Başkan Işıklı; ‘’ Beldemize kazandırdığımız 48 modern konutlara vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Bu tür yatırımlarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

 

MAKAM ARACINI SATTI BİÇERDÖVER ALDI

 

Başkan Işıklı belde halkının biçerdöver ihtiyacını karşılamak için 2015 model makam aracını satarak yerine 2 adet biçerdöver aldı.

Biçerdöverlerin seçim vaadi olduğunu ifade eden Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, “Belediye başkanı seçildikten sonra vatandaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda hizmet etmeyi kendimize prensip haline getirdik. Şimdiye kadar vatandaşlarımız talep etti, biz de yerine getirdik. Seçim öncesi vermiş olduğumuz sözlerin büyük bir kısmını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yine halkımıza söz verdiğimiz gibi makam aracımızı satarak, parasıyla vatandaşlarımızın ihtiyacı olan 2 adet biçerdöver aldık” dedi.

Başkan Işıklı, ayrıca vatandaşlara daha güvenli ve konforlu yolculuk imkanı sağlamak için toplu taşıma araçlarının tamamını yenilediklerini söyledi.

 

200 BİN METREKARE PARKE DÖŞENDİ

 

Beldenin alt yapısını da yenileyen Başkan Işıklı, 2014-2022 yılları arasında Düzağaç’ta parke döşenmedik yol bırakmdıklarını, yaklaşık 200 bin Metrekare parke döşendiğini ifade etti. Başkan Işıklı, Beldenin içme suyu hatlarının da tamamen yenilendiğini sözlerine ekledi.

 

‘BEN ERDOĞAN AŞIĞI BİR İNSANIM’

 

2 dönem Ak Parti’den belediye başkanı seçilen Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, çeşitli ayak oyunları ile Ak Parti’den kopartıldığını belirtirken; ‘’Beni Ak Parti’den ihraç edebilirler. Fakat Cumhurbaşkanımız’a olan sevgi ve saygımı söküp atamazlar. Afyonkarahisar’da Cumhurbaşkanımıza bir tane oy çıksa o oy kesinlikle benim oyumdur’’ şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Düzağaç’ cazibe merkezi yaptık