SİYASET 1.12.2022 14:14:00 0
Gelecek Partisi İl Başkanı:

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, Afyonkarahisar’da ortak akılla hareket edilmesi halinde çözülemeyecek bir sonunun bulunmadığını söyledi.

Başkan Ertaş; “20 yıl önce dün sen İktidara geldiğinde ekmek 50 kuruştu şimdi 5 TL peynir 15 liraydı şimdi 150 lira zeytin 8.10 liraydı şimdi 80-100 lira şeker- un- yağ- pirinç-bulgur bunların fiyatını Afyon halkına bırakıyorum. Bakınız ortak akılla hareket edilirse Afyonun çözülmeyecek meselesi yoktur” dedi.

 

“NE YAPARSANIZ YAPIN NAFİLE”

 

İktidar partisinin 20 yıl sonra halka indiğini ifade eden Gelecek Partisi Afyonkarahisar il başkanı Niyazi Ertaş : “Afyon’da İktidar Partisine mensup söz sahibi siyasetlerin gerek toplumun gerekse basına çıkıp ziyaretlerini-yapmadıklarını-hizmet noktasında perdelediklerini yeri- algıları ve vatandaşın aç ve açıktan olduklarını görmezden gelmelerini Gelecek Partisi olarak yadırgıyorum. İktidar partisi her şeyi bırakmış sanki Afyonun yapılacak bir şeyi kalmamış sanki Afyon güllük gülistanlık eli kolu sıvamış mahalle mahalle sokak sokak dolaşarak eski üyelerini eski sevdalarını arıyor. Adama sorarlar yirmi yıldır neredeydin şimdi mi aklın başına geldi. Bu güne kadar niçin arayıp sormadın. Şimdi söze gelmişsin ne yapacağını şaşırıp eski defterleri karıştırıyorsun. Bak Gelecek Partisi olarak diyorum ki: yirmi yıldır herkes seni tanıdı bildi şimdi ne yaparsan yap nafile” diye konuştu.


Haber Kaynak : Beyaz Belge