GÜNDEM 22.02.2024 09:35:19 0
İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Oy Birliğiyle Seçildi

Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren İnternet Gazetecileri Cemiyeti, 1. Genel Kurulu'nda yeni başkanını belirledi. Tek liste halinde gerçekleşen seçimde Ahmet Uçmak, tüm oyları alarak cemiyetin başkanı oldu. 

Genel Kurul'da, geleneksel ritüellerin yanı sıra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla önemli anlar yaşandı. 

Cemiyet üyelerinin yanı sıra Afyonkarahisar dışından gelen üyelerin de katılım gösterdiği genel kurul, yoğun ilgiyle karşılandı.

Yeni yönetim kurulunda, Ahmet Uçmak'ın yanı sıra birçok önemli isim yer aldı. 

Kurucular kurulunda Ahmet Uçmak, Aydemir Kurt, Saadettin Ulusoy, Hakan Şimşek, merhum Halil İbrahim Kocaerkek ve Hanife Uçmak bulunurken, yönetim kurulunda ise Ahmet Uçmak, Aydemir Kurt, Ömer Bağlan, Mustafa Dağhan, İbrahim Yıldırım, Hanife Uçmak, Hakan Şimşek, Arif Yavuz, Tahsin Baytar, Abdülkadir Kiper, Resul Sündük, Ergün Çini, Enver Gündüz, Bünyamin Erol Şen ve Dilek Tür gibi isimler yer aldı.

Genel kurulun divan heyeti de önemli isimlerden oluştu. 

Divan başkanlığını İsmail Ögeday'ın üstlendiği kurulda, katip üyeliklerini Satılmış Akkaş ve Hanife Uçmak yürüttü.

Yeni başkan Ahmet Uçmak, genel kurul sonrasında yaptığı açıklamada basın mensuplarının birlik ve dayanışma içinde olmasının önemine vurgu yaptı. 

Geçmişteki çekişmeleri geride bırakarak birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini belirten Uçmak, güçlü bir basının ve Afyonkarahisar'da birlik ruhunun sağlanması adına gereken adımları atacaklarını ifade etti.

#Afyonkarahisar #İnternetGazetecileriCemiyeti #AhmetUçmak #Basın #Birlik ve #Beraberlik


Haber Kaynak : Beyaz Belge